03 / 05 / 2024

vitra seramik modelleri

vitra seramik modelleri

VitrA; seramiklerin banyo dışında, antreden salona, terastan mutfağa ve balkona kadar evin tüm yaşam alanlarında kullanılabildiğini anlatan yeni reklam filmini, izleyicilerle buluşturdu. Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği...

Vitra Metropole serisi ile banyolara zarif çözümler buluyor!

VitrA’nın Alman endüstriyel tasarım stüdyosu NOA’ nın imzasını taşıyan Metropole serisi, yaratıcı çözümleriyle dar banyolarda yer kazandırıyor. Seri, kişisel banyo deneyimini zarif mimari çözümlerle birleştiriyor...

Vitra ile Kentin Hayalleri paneli düzenlendi!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

Vitra ile Kentin Hayalleri panelinde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Seramik firması Vitra'nın organizasyonuyla "Vitra ile Kentin Hayalleri" başlıklı panel düzenlendi.

VitrA, zengin koleksiyonunu Cersaie’de sergiledi!

VitrA, mimar ve iç mimarların hayal ettiklerini tasarlamasına katkıda bulunmak için geliştirdiği VitrA PRO karo seramik koleksiyonunu, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de sergiledi.

Vitra’dan 45 milyon Avro yatırım!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının yüzde 50’sinden fazlasını gerçekleştiren Vitra, üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak.

VitrA üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının % 50’sinden fazlasını gerçekleştiren VitrA, üretim kapasitesini % 20 artıracak. Yeni yatırımla, yıllık seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi altı milyon adede çıkarken, 500 kişiye daha istihdam sağlanacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

VitrA'dan karo ustalarına sertifikalı eğitim!

VitrA, seramik uzmanı yetkili servisinde çalışan 70'e yakın karo ustasına eğitim aldırıp, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavlarından geçerek sertifika sahibi olmalarını sağlayacak.

VitrA German Design Awards'tan ödül aldı!

German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA'nın banyo serisi Memoria Black "Mobilya ve Seramik" kategorisinde ödüle layık görüldü.

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.

VitrA'dan yeni Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri!

VitrA’nın yeni seramik serileri, Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. Yeni seramikler farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlandı.

VitrA’nın yeni ürünleri göz kamaştırıyor!

VitrA’nın beton dokulu porselen seramik serileri, geniş ve yüksek tavanlı mekânlara doğal ve göz kamaştırıcı bir modernlik katıyor.

Ege Seramik banyo modelleri 2015!

Ege Seramik, sektörünün en kaliteli ve beğenilen ürünlerini üretmektedir. Eşsiz tasarımları ile Ege Seramik adeta doğayı taklit etmekte ve o denli başarılı tasarımlara imza atmaktadır.

vitra seramik modelleri Haberi

vitra seramik modelleri

“Hayranlık uyandıran evlerde seramik VitrA’dır” sloganıyla UltraRPM Reklam Ajansı tarafından hazırlanan film, VitrA’nın ürün çeşitliliğine, farklı kullanım alanlarına ve seramikteki yetkinliğine vurgu yapıyor.

Seramiklerin yansıttığı ince zevki gözler önüne seren reklam filminde; tatile giden komşusunun kedisini beslemek üzere eve giren bir karı-koca rol alıyor. Kediyi ararken evi dolaşan çift, evin farklı alanlarında kullanılan VitrA seramiklerinin; yüzey, doku, ebat ve renk alternatifleriyle hayranlık yarattığına tanıklık...