10 / 05 / 2024

vitra ürünleri kullanışlı mı

vitra ürünleri kullanışlı mı

Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor.

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sanal kredi kartı nedir, nasıl kullanılır?

İnternetten alışveriş yaparken yüksek limitli kredi kartlarını kullanmak istemeyen kişilerin genelde tercih ettikleri sanal kredi kartları nasıl kullanılır?  Sanal kredi kartı güvenli midir? İşte detaylar...

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu! 

Sfa Hırdavat İnşaat Hafriyat Elektrik Orman Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülseren Kekeç tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

Daryıl İnşaat Nakliye Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daryıl İnşaat Nakliye Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yılmaz tarafından kuruldu.

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

AFAD’ın Acil Çağrı mobil uygulamasından acil durumlar ve afetler için yardım çağırılabiliyor. Peki, AFAD Acil Çağrı Uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar..

BİM'de yüzlerce üründe tek fiyat kampanyası! Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor! BİM kataloğu 6 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM Market 6 Ocak 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda yüzlerce üründe tek fiyat kampanyası başladı. Çeyiz ürünleri 19 TL'den başlıyor. İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

vitra ürünleri kullanışlı mı Haberi

vitra ürünleri kullanışlı mı


VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Cam kapaklı dolabıyla banyolarda nostaljik bir hava yaratan seri, mermer lavabo tezgahıyla mekana geleneksel bir şıklık katıyor. 

Mat siyah ve beyaz lake alternatifleriyle sunulan banyo mobilyaları, tezgah altı ya da üstü seramik lavabolarla tamamlanıyor. Mermer tezgahlı lavabo dolabı geniş kullanım alanı sunarken, klozetler ise ahşap veya duroplast kapaklarla kombinlenebiliyor. 

Elegance armatürler; krom, altın ve bakır renk seçenekleri, kuğu formlu çıkış uçları ve seramik görünümlü kumanda kollarıyla dikkat çekiyor. Serinin klasik çizgisini devam ettiren armatürler, suyun akış hızını ayarlayan özel kartuşu sayesinde, lavabo bataryalarında dakikada maksimum 9 litre su akışı...