12 / 05 / 2024

Viva Rezidans Kağıthane teslimleri ne zaman

Viva Rezidans Kağıthane teslimleri ne zaman

Dairelerin 197 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Viva Rezidans Kağıthane teslim tarihi 2015 yılının Mayıs ayı olması planlanıyor. Proje toplamda 40 adet daireden oluşuyor...

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var?

Tarhan İnşaat imzasıyla inşa edilen Viva Perla Projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Viva Perla Projesi nerede? Viva Perla projesinde kaç konut var? İşte detaylar...

Yuva kuracaklar dikkat! Philips Mikser ve Blender Seti indirimde! İşte 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Yeni evlenecekler, Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi yüzde 8 indirimle satışa sunuLdu. Philips blender seti indirimle nerede, ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi ne kadara satılıyor? İşte 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi dayanıklı tasarımı,geniş iç haznesi ve fonksiyonları ile dikkat çekiyor.Peki sahip olduğu fonksiyonlar neler?

Viva Project Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Project Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gözde Besli tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

Viva Architects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Architects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Durul Kuşdemir ve Murat Ak ortaklığıyla kuruldu...

Viva Otel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Otel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbaki Ortaç tarafından kuruldu. 

Gülcan Kamps emlakçı oldu!

Müzik kanalı Viva'da moderatörlük yaparken üne kavuşan Gülcan Kamps, emlakçılık yaptığını açıkladı...

Zorlu Center'a ICSC'den Onur Ödülü!

Zorlu Center, Vision, Innovation, Value, Achievement (VIVA) Best-of-the-Best Awards'ta ödül aldı

Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı.

Meksika'daki ağaç rezidans, her türlü lükse sahip!

Meksika'daki Playa Viva adındaki bu ev ormanın içerisinde ağaçtan yapılmış. Ancak bir ağaç ev görüntüsünden çok uzakta olan yapı her türlü lükse sahip.

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

Viva Rezidans Kağıthane teslimleri ne zaman Haberi

Viva Rezidans Kağıthane teslimleri ne zaman

Tarhan İnşaat imzasıyla yükselen Viva Rezidans Kağıthane teslim tarihi hakkında bilgilere geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


4 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olan Kağıthane Viva Rezidans'ta yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ile 150 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Dairelerin fiyatlarının 197 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Viva Rezidans Kağıthane teslim tarihi 2015 yılı olması planlanıyor. 

Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de yükselen Viva Rezidans projesi, 40 adet konuttan meydana geliyor. Proje, 7 katlı tek bloktan oluşuyor. 


500 metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Viva Rezidans Kağıthane teslim tarihi 2015 yılı Mayıs ayı olarak belirlendi. 


Tel: 212 321 74 65

Web: http://vivarezidans.com/

Merve...