02 / 05 / 2024

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi ne kadara satılıyor? İşte 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi ne kadara satılıyor? İşte 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi dayanıklı tasarımı,geniş iç haznesi ve fonksiyonları ile dikkat çekiyor.Peki sahip olduğu fonksiyonlar neler?



Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix El Blenderi ne kadara satılıyor? İşte 23 Şubat 2023 fiyat listesi
Yemek yaparken yardımına en çok ihtiyaç duyulan küçük ev aletlerinden biride blenderdir. Doğrama, çırpma, karıştırma ve parçalama işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştiren bu cihazlar, mutfakların vazgeçilmez bir parçasıdır.

PHİLİPS EL BLENDER SETİ ÖZELLİKLERİ

  • Philips blender seti,daha hızlı ve kıvamlı bir karışım elde edebilmek için Stuttgart Üniversitesi ile birlikte ProMix teknolojisini geliştirir. 
  • SpeedTouch Teknolojisi kullanışlı ve değişken hız özelliği sayesinde ayar değiştirmenize gerek kalmadan kolayca gücü artırır. Sıçramayı önlemek için yavaş hızda başlayın ve her bir tarif ve malzeme için ihtiyaç duyduğunuz hıza ulaşana kadar basmaya devam edebilirsiniz.
  • Mutfakta iddialıysanız aksesuarları kolayca değiştirme özelliği çok kolaydır. Tek bir düğmeye basarak aksesuarları karıştırma çubuğuna takabilir ve karıştırma çubuğundan çıkarabilirsiz.
  • Karıştırma işlemi sırasında sıçramayı önlemek için sıçrama önleyici bıçak koruması teknolojisi Özel bıçak korumamız büyük veya küçük tüm sıçramaları önler. Karıştırma çubuğunun alt kısmında yer alan dalgalı şekli sayesinde kirlenme minumuma inerbve yemeği yaptıktan sonra temizliğe daha az zaman ayrılır.
  • İkili çırpıcıya sahip cihaz sayesinde kahvaltılarınızı ve fırında pişirdiğiniz tariflerinizi bir üst seviyeye çıkarın. Yumuşak krep hamurları, en sevdiğiniz pastalar, lezzetli soslar ve çok daha fazlasını yapmak çok kolay.
  • Et, kuruyemiş ve peynir gibi daha sert yiyecekleri doğramak için  Philips XL Doğrayıcımız, bu zor işlemi gerçekleştirir, böylece kolayca lezzetli salsalar ve salatalar hazırlayabilir, meyve doğrayabilir veya büyük et parçalarını kıyabilirsiniz.

Peki hazırlanan smoothieler nasıl muhafaza edilir?

 


Geri Dön