10 / 05 / 2024

vivian levi

vivian levi

Markalı konut üreticileri 2012ye de büyüme hedefiyle giriyor. ParkONE Satış Koordinatörü Vivian Levi sektörde dağılmalar yaşanabileceğini, krize direnebilen inşaat firmalarının doğru fiyat politikalarıyla istedikleri satış ve karlılık oranına ulaşabilecek

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Şenkardeşler ve Mert Levi ortaklığında kuruldu.

Korkmaz A328 1800 W Tostkolik Izgara ve  Tost Makinesi'nde efsane indirim kampanyası! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Korkmaz A328 1800 W Tostkolik Izgara ve  Tost Makinesi, iki işlevi birden görür. 180 derece açılan granit kapakları sayesinde tost makinesinde ızgarada yapılabilir. Peki Korkmaz tost makinesi indirimle ne kadara satılıyor? 

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Philips GC810/20 El Tipi Buharlı Düzleştirici kaç TL,en uygun fiyata nerede satılıyor? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni Philips 8000 Serisi, tüm kıyafetlerinizdeki kırışıklıkları ütü masasına gerek duymadan tek seferde 5 giysiye kadar hızlı ve pratik ütüleme işlevi görür.

Çamaşırlarınızı balkon ve terastan kurtaran kurutma makinesi Siemens'te! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım nemli kalıyor tam kurumuyor diyenler için Siemens, 9 kg kapasiteye sahip kurutma makinesi ile hijyen ve pratiklik sunuyor. Akıllı sensörler sayesinde kurutma işlevi sırasında çamaşırlarınıza zarar vermeyen kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Vestel Nefes Inventer Klima Kaç TL ! Özellikleri neler? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Evinin havasını düşünenler için Vestel; Hava temizleme işlevi, alerjen filtresi ve nem alma fonksiyonları ile havayı temizleyen klimayı tüketicisinin beğenisine sundu. Üstün performans özellikleri ile dikkat çeken Vestel klima 6 Şubat  2023 fiyat listesi

iPhone telefonlarda bu şekilde daha iyi fotoğraf çekebilirsiniz!

iPhone modellerinde kamera işlevi bulunur. Peki nasıl daha iyi fotoğraflar ve videolar elde edersiniz?

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Medi Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Medi Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Levi ve Dilek Dinçkurt ortaklığında kuruldu.

Antalya'daki 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor!

Antalya'nın simge camileri arasında olan 4 asırlık Tekeli Mehmet Paşa Camisi restore ediliyor, çalışmalar tamamlandığında cami müze işlevi görecek.

Three Steps Global İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Three Steps Global İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Jaafar Mahdi Salim Alyasir ve Vivian Elias Evanhoe ortaklığında kuruldu. 

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Cella Bencuya Bonofiyet, Metin Bencuya, Selim Levi ortaklığında kuruldu. 

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli atıldı!

Ünye Gölevi Lisesi'nin temeli, Ordu Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından düzenlenen törenle atıldı. 

vivian levi Haberi

vivian levi

Markalı konut üreticileri 2012ye de büyüme hedefiyle giriyor. Rekabetin yoğun yaşanacağı bir döneme girildiğine dikkat çeken ParkONE Satış Koordinatörü Vivian Levi sektörde dağılmalar yaşanabileceğini, krize direnebilen inşaat firmalarının doğru fiyat politikalarıyla istedikleri satış ve karlılık oranına ulaşabileceklerini ifade etti

Küresel dalgalanmadan etkilenmeden büyümesini sürdüren gayrimenkul sektörü 2012ye de büyüme hedefiyle giriyor. Markalı konut üreticilerinin yatırımlarının arttığı bir yıl olan 2011, devam eden projelerin yanı sıra kentsel dönüşüm projeleri, mütekabiliyet yasasında yapılacak değişikliklerle yabancı ilgisinin artması konut satışlarının hız kesmeden devam edeceğini gösteriyor.

ParkONE'da;
Bahçe katları 684 bin dolar ile 715 bin dolar,
Bahçe dubleksleri 525 bin dolar ile 598 bin dolar,
Çatı dubleksleri 421 bin dolar ile 526 bin dolar,
Tripleks villalar ise 795 bin dolar ile 983 bin dolar arasında değişen...