22 / 05 / 2024

Philips GC810/20 El Tipi Buharlı Düzleştirici kaç TL,en uygun fiyata nerede satılıyor? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips GC810/20 El Tipi Buharlı Düzleştirici kaç TL,en uygun fiyata nerede satılıyor? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni Philips 8000 Serisi, tüm kıyafetlerinizdeki kırışıklıkları ütü masasına gerek duymadan tek seferde 5 giysiye kadar hızlı ve pratik ütüleme işlevi görür.



Philips GC810/20 El Tipi Buharlı Düzleştirici kaç TL,en uygun fiyata nerede satılıyor? 25 Şubat 2023 fiyat listesi
Acil bir işiniz çıktı,evde değilsiniz ve kıyafetinizin ütülenmesi gerek ancak ütü masası yok. İşte Philips GC810/20 El Tipi Buharlı Düzleştirici ütü masasına gerek duymadan kıyafetlerinizi ütüler. Tüm kumaşlarda bile güvenle kullanılabilir. Sıfır parlama izi ve yanık riski meydana gelmez.

BUHARLI DÜZLEŞTİRİCİ ÖZELLİKLERİ

  • El Tipi Buharlı Düzleştirici sahip olduğu teknolojik tasarımı sayesinde kıyafetleri 3 dakika kadar kısa bir sürede buharla ütüleme imkanı sunuyor.Sahip olduğu ısıtmalı plaka, hızlı sonuçlar için giysilerinizdeki yoğunlaşmayı önler.
  • 12 dakika kesintisiz buhar sağlayarak 230 ml su haznesi ile yeniden doldurmadan 5 parça giysiyi veya iki kıyafeti buharla ütülemenizi sağlar. Bu da evden çıkmadan önce son bir rötuş yapmanız için yeterlidir.
  • Benzersiz ve patentli De-Calc Teknolojisi sayesinde cihazınız performans kaybına uğramadan daha uzun süre dayanıklılık sağlar.Bununla birlikte El tipi Buharlı Düzleştirici bakterileri %99,9'a varan oranda öldürür. Ayrıca buharlı cihaz ile perdelerinizi ve çarşaflarınızı  ütüleyebilirsiniz.
  • OptimalTemp teknolojisi sayesinde sıfır yanık riski vardır.. Buhar üretici her tür giyside kullanılabilir. İpek ve kaşmir gibi hassas kumaşlar içinde rahatlıkla tercih edilebilir.
  • Philips GC810 Steam & Go buharlı düzleştirici 1600 W gücü ile kıyafetlerin üzerinde uzun süre etkisini bırakarak az enerji tüketimi sağlar.
  • Taban kısmının seramik oluşu kullanıcılara kolaylık sağlar. Philips GC810 buharlı ütü taban kısmı ile yapışmayı önler. 
  • Ütünün buhar ve ısı ile birlikte kıyafetleri düzleştirmesi için suya ihtiyaç duyuluyor. Philips marka ütünün de 230 ml su tank kapasitesi bulunuyor. Böylece kullanıcılar tek seferde birçok kıyafeti ütülemiş oluyor. 

Peki Philips buharlı düzleştirici en uygun fiyata nerede satılıyor? 


Geri Dön