05 / 05 / 2024

Vizyon İnşaat adres

Vizyon İnşaat adres

Vizyon İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, A. Haluk Güder tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Ümraniye'de kuruldu

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

MCN Vizyon İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

MCN Vizyon İnşaat Dekorasyon Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 350 bin TL sermaye bedeli ile Muratcan Bozyokuş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Evko Vizyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evko Vizyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şebnem Yılmaz ve Celal Köksal ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

My Vizyon İnşaat Mobilya Giyim Taşımacılık Nalburiye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

My Vizyon İnşaat Mobilya Giyim Taşımacılık Nalburiye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Yıldırım imzasıyla kuruldu.

Mk Vizyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Vizyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Anonim Şirketi 240 bin TL sermaye ile bugün Haci Kırık ve Murat Kırık imzasıyla kuruldu.

Ömer Göktaş: İnşaat sektörü desteklenmeli!

Vizyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Göktaş, Vizyon İnşaat’ın proje ve hedeflerinden bahsederek, inşaat sektörünün büyümesi, büyümesi için de desteklenmesi gerektiğini söyledi.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Vizyon İnşaat Harita Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Emel Çimen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Vizyon İnşaat adres Haberi

Vizyon İnşaat adres

Vizyon İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, A. Haluk Güder tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Vizyon İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi iş konusu; Her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri vermek proje ve uygulamalarını yapmak konusu ile ilgili şehir ve imar planları hazırlamak ve uygulamalarını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Vizyon İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi adres: Ümraniye, Madenler Mahallesi, İdealist Kent Caddesi No:4...