03 / 05 / 2024

Vizyon Koleji projeleri

Vizyon Koleji projeleri

Vizyon Koleji teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt’da açıyor. İstanbul’un batısında büyük ve modern projelerle hızlı gelişen ilçeler olan Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesine büyük ve modern bir kolej kampüsü açılıyor.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Antalya'nın vizyon projeleri MIPIM 2017'de tanıtıldı!

Antalya Büyüksehir Belediyesi'nin projeleri Fransa’nın Cannes sehrinde düzenlenen dünyaca ünlü ‘Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’ MIPIM’in gözdesi oldu.

Bursa Orhangazi'nin vizyon projeleri için plan hazır!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı olan Ersel Peker bugünkü yazısında Bursa Orhangazi'deki projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

Antalya'nın vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı!

Katılımcı belediyeciliğin Türkiye’deki en güzel örneklerini veren Antalya Büyükşehir Belediyesi, projelerini sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Büyükşehir’in Antalya’nın geleceğine yön verecek vizyon projeleri makine mühendislerine anlatıldı

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Adıyaman Özel İkra Koleji açıldı!

Adıyaman’da 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına yeni bir ‘Vizyon’ kazandıracak İKRA Koleji'nin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Aşiyankent İnşaat Gurubu, yapmış olduğu yatırımın haklı gururunu yaşıyor.

Vizyon Koleji projeleri Haberi

Vizyon Koleji projeleri

İnnovia 3 ve Fi Tower sitelerinin hemen yanında 8000 m2 alan üzerine yapılan Vizyon Koleji Kampüsü 11.500 m2 kapalı alanı ile 1200 öğrenciye yüksek kalitede eğitim hizmeti verebilecek donanıma sahip.



Bu yatırımlar bölgenin okullaşma ihtiyacına büyük destek sağlıyor.


Vizyon Koleji  A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk da bölgeye yapılan bu eğitim yatırımının önemini dile getirirken ‘’ Artan nüfus oranı bölgede yaşayan çok sayıda öğrencinin ya kalabalık dersliklerde eğitim almak zorunda bırakıyor, ya da iyi bir eğitim almak için uzaklara gitmesine neden oluyordu. Halihazırda resmi rakamlara göre Milli Eğitim Bakanlığına kayıtlı ilköğretim okullarında sınıf ortalamaları Beylikdüzü’nde 37, Avcılar’da 46 ve Esenyurt’da 54 kişidir. Bu oran Esenyurt bölgesinde 74 kişiye kadar çıkmaktadır. Bölgede yapılan ve yapılması planlanan çok sayıda yeni konut projesi düşünüldüğünde...