30 / 04 / 2024

vladimir putin türk akımı açıklaması

vladimir putin türk akımı açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, farklı projelerin ortaya çıkması durumunda, Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattının inşaatı konusunda Türkiye ile işbirliğinden vazgeçmeyeceklerini ifade etti...

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Rusya’da dijital ruble dönemi başlıyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede dijital rublenin kullanımına yönelik yasanın yürürlüğe girmesi için onay verdi. Putin tarafından imzalanan kararnameye göre, Rusya'da dijital ruble dönemi başlayacak.

Rus gazı için yeni hamle! Değişiyor...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameyle "dost olmayan" Batılı ülkelerin, Rus doğal gazına yönelik borçlarını dolar veya avro gibi yabancı para birimleriyle ödemelerine izin verildi.

Putin’den Avrupa’ya ödeme kolaylığı! Borçlarını öyle de ödeyebilecekler…

Rusya – Ukrayna Savaşı başladığından bu yana savaşa tepki gösteren Avrupa ülkeleriyle Rusya arasında gerilim devam ederken, Putin cephesinden olumlu adım geldi. Rus liderin söz konusu ülkeleri “dost olmayan ülke” olarak tanımlaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Altın fiyatları Putin rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! 28 Aralık altın fiyatları

Altın fiyatları, Rusya Lideri Vladimir Putin'in kararı sonrası AB ile artan gerilim ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarına Putin Rüzgarına kapıldı! 1 gram bile altını olanlar koşun! Rekor göründü! İşte 28 Aralık 2022 altın fiyatları.

Petrolde devlerin savaşı kızıştı, Putin o ülkelere petrol satışını yasakladı!

Devlerin enerji savaşlarında yeni bir hamle daha geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinin petrolüne tavan fiyat uygulamasına katılan ülkelere petrol satışını yasakladı.

Rusya savaşta başarılı olan askerlere Moskova ve Kırım'da ücretsiz arsa verecek! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'da savaşa katılarak üstün liyakat ödülü alan ve gazi olan askerlere Moskova bölgesi, Kırım ve Sivastopol'de ücretsiz arsa verilmesine ilişkin tavsiye kararını imzaladı. İşte ayrıntılar..

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

Doğal gaz teklifi heyecanlandırdı! Dünyanın gözü Türkiye’ye çevrildi!

Rusya Lideri Vladimir Putin'in "Türkiye'ye doğal gaz merkezi kurulabilir" açıklaması Türk iş insanlarını heyecanlandırdı. Sanayiciler, "Dünyaya daha fazla ürün satabilir, ihracatımızı daha da artırabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğalgaz merkezi açıklaması: Talimatı verdik! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan dönüşü uçakta gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "Türkiye'de doğalgaz merkezi" önerisi konusunda değerlendirmelerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Gümüş atağa geçti! Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları dün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanı sonrasında atak yaptı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? İşte 22 Eylül 2022 gümüş fiyatları.

Altın fiyatlarına Putin hamlesi! Altında ibreler yukarı gösteriyor! Hemen şimdi bakın

Altın fiyatlarında son günlerde aşağı yönlü düşüş gözlemlenirken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kısmi seferberlik ilanı sonrasında altın fiyatlarında ibreler yukarı gösteriyor.

vladimir putin türk akımı açıklaması Haberi

vladimir putin türk akımı açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, farklı projelerin ortaya çıkması durumunda, Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattının inşaatı konusunda Türkiye ile işbirliğinden vazgeçmeyeceklerini ifade etti. Sputnik'e göre, Vladimir Putin, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile ortak basın toplantısında, "Türkiye ile işbirliğinden vazgeçmeyeceğiz. Hem Türk dostlarımızla anlaştıktan sonra, 'hayır, Avrupa farklı bir şey teklif ediyor' demek ahlaksızlık olur, hem de kendimizi saçma bir duruma sokmuş oluruz: Avrupa Konseyi bugün vazgeçer, yarın kabul eder, öbür gün tekrar vazgeçer. Bu nedenle, önceki yıllarda olduğu gibi, ciddi uzun vadeli ortaklığa çağırıyoruz" şeklinde konuştu. Rusya lideri, ülkesinin her zaman çok güvenilir bir ortak olduğunu, gelecekte de öyle kalmaya devam edeceğini...