28 / 04 / 2024

Vodafona Arena son hali

Vodafona Arena son hali

Yapımı süren Vodafone Arena'nın son teknolojiyle donatılacak muhteşem bir stat olacağını söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, engellilerin de gelip rahat müsabaka izleyebilecekleri bir ortam yaratacaklarını belirtti.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Arena Mimarlık 'ın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Arena Mimarlık'ın konkordato kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005'ten beri Ankara'da faaliyet gösteren Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Arena Mimarlık konkordato talep etti!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Arena Mimarlık'ın konkordato davası Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

Malatya Arena Stadı’nın çatı kaplamasında sona gelindi!

Malatya Arena Stadı’ndaki çalışmalar Ramazan ayında da aralıksız sürerken çatı kaplamasında son aşamaya gelindi. Devasa stat, tamamlandığında kayısıyı andıracak.

Antalya Arena Stadı kente değer kattı!

CHP’li Akaydın’ın “100 yıllık yanlışlıkta son dönemeç” diyerek iptal etmeye çalıştığı 100.Yıl Projesi’ndeki Antalya Arena Stadı, Başkan Türel’in çabalarıyla bitirildi. Stad, ekonomide can damarlarından birisi haline geldi.

Malatya Arena Stadı Kasım'a yetişecek!

Malatya Arena Stadı'nda son durumu Bu Sabah Gazetesi görüntüledi. 187 işçinin iki vardiya halinde hummalı bir şekilde çalıştığı stat Kasım ayına yetiştirilmek için adeta ilmek ilmek dokunuyor.

Vodafona Arena son hali Haberi

Vodafona Arena son hali

Yapımı süren Vodafone Arena'nın son teknolojiyle donatılacak muhteşem bir stat olacağını söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, engellilerin de gelip rahat müsabaka izleyebilecekleri bir ortam yaratacaklarını belirtti. 


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampından ayrılmadan önce SABAH'a yapımı süren Vodafone Arena Stadı ile ilgili ayrıntılı bilgiler verdi. Son teknoloji ile donatacakları yeni stada herkesin hayran kalacağını vurgulayan Orman, özellikle engelliler için yapacakları özel tribünün UEFA standartlarının bile üzerine çıkacağını belirterek şunları anlattı: 

Engelliler için özel bir tribün yapacağız. Örneğin görme engellilerin özel kulaklıklarla maçı dinlemelerini sağlayacağız. Hem teknolojik hem de sosyal bir stat olacak. 

UEFA standartlarının üzerinde çalışmalarımız var. Olmuşken en iyisi olsun diyoruz. 

Öyle bir ışıklandırma sistemi var ki görüntü kalitesi Premier Lig'in üzerinde olacak. 

 Basını unutmadık. 210 kişilik tribün yapıyoruz. Hepsi masalı. Led TV'li....