29 / 04 / 2024

Vodafone Arena akıllı stadı

Vodafone Arena akıllı stadı

Vodafone Arena'da yapım çalışmaları sürüyor. Çatı inşaatında büyük mesafe kat edildiği, yakın zaman içinde de zeminin düzenlenmesine başlanacağı öğrenildi. 41 bin 903 kişilik dev statta çalışmaların; Eylül ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Beşiktaş-Galatasaray arasında akıllı stat davası!

Galatasaray’ın stat sponsoru Türk Telekom, Beşiktaş’ın sponsoru Vodafone’un tescil ettirdiği “Akıllı Stadyum” markasına itiraz etti. 

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Akıllı şehirler Türkiye'ye 30 milyar kazandıracak!

Vodafone, Deloitte Türkiye ve Türkiye Bilişim Vakfı tarafından hazırlanan Akıllı Şehir Yol Haritası Raporu'nda, akıllı şehirlerin Türkiye'nin Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'na yılda yaklaşık 30 milyar liralık katkıda bulunabileceği öngörülüyor

Engin Aksoy: Şehirler uçtan uca akıllı olacak!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "akıllı şehirler" üzerine bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu sayede vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanacaklarını söyledi.

Vodafone dünyanın ilk akıllı köyünü kuracak!

Vodafone, dünyanın ilk akıllı köyünü 23 milyon liralık yatırımla Aydın'da kuracak. Proje ile sürdürülebilir verimlilik artışının sağlanması ve köyden kente göçün azaltılması hedefleniyor.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Aydın Kasaplar Köyü'ne Türkiye'nin ilk akıllı köy projesi geliyor!

Türkiye’nin ilk akıllı köy projesi Aydın’ın Kasaplar köyünde hayata geçecek. Proje, Yaşar Üniversitesi, Vodafone, Tarım Bilincini Geliştirme Derneği ve Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş. işbirliğinde yürütülecek.

Vodafone Arena, Katar'a örnek olacak!

Vodafone Arena'nın 50 bin ziyaretçinin aynı anda bağlantı ihtiyacını karşılayabilen akıllı stadyum altyapısı, 2022 Katar Dünya Kupası’nda kullanılacak 8 stadyumda kurulması planlanan akıllı stadyum altyapılarına model olacak.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena yeni koltuklarında tribün anılarını koruyor!

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Vodafone Arena dünyanın en akıllı stadyumlarından biri olacak!

Türkiye’deki 10’uncu yılını kutlayan Vodafone’nin ‘pazarlama mühendisi’ lakaplı Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, "Vodafone Arena Stadyumu dünyanın en akıllı stadyumlarından biri olacak." dedi.

Beşiktaş Vodafone Arena'dan son fotoğraflar!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu olma özelliğini taşıyan Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti kaldırılıyor.

Vodafone Arena'nın açılışı gelecek sezona kaldı!

Vodafone Arena'da özel bir konstrüksiyon içeren saçak çatı sisteminin yapımına başlanmadı. Çatıdan sonra serilecek çimlerin haziranda hazır hale gelmesi bekleniyor. Açılış gelecek sezona sarkıyor.

Vodafone Arena akıllı stadı Haberi

Vodafone Arena akıllı stadı

Kartal'ın yeni yuvasında yapım çalışmaları tam gaz sürüyor. Çatı inşaatında büyük mesafe kat edildiği, yakın zaman içinde de zeminin düzenlenmesine başlanacağı öğrenildi. 41 bin 903 kişilik dev statta çalışmaların; Eylül ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor.


Siyah-Beyazlı camianın bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kaba inşaatı tamamlanan 41 bin 903 kişilik dev spor kompleksinde çatı inşaatının kolonlarının monte edilme süreci de sürüyor. Yapımına 7 gün ve 24 saat boyunca günde 3 vardiyayla devam edilen çatı çalışmalarının gelecek ay içinde tamamlanması planlanıyor. Ağustos ayında ise stadın zemininin yapımına başlanacağı, Eylül ayının sonunda da ince işçiliğin bitirileceği tahmin ediliyor. 


İlk akıllı stat olacak Bitirildiğinde kendi enerjisini kendisi üretecek olan Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı olacak. Dev spor kompleksi, futbol maçlarının yanı...