30 / 04 / 2024

Vodafone Arena bu sene açılacak mı

Vodafone Arena bu sene açılacak mı

Beşiktaş Kulübünün iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, inşası devam eden Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla, önemli bir eşiği aşacaklarını belirtti.

Şahan Gökbakar'dan Vodafone Arena yorumu!

Şahan Gökbakar, Vodafone Arena’nın havadan fotoğrafını paylaşıp açılışı kutladı. Ancak bu karedeki binaların ‘8-0’a gönderme olduğunu düşünen bazı Beşiktaş taraftarları Şahan’a tepki yağdırdı.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları hızlandı!

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Kasımpaşa maçı öncesi siyah-beyazlı takımı Vodafone Arena’da antrenmana çıkarmak istediği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi, Güneş’in bu talebi nedeniyle karşılaşmaya kadar zemini hazır hale getirmek için çalışmalara hız verdi.

Muharrem Usta: Vodafone Arena benden tam not aldı!

Usta: "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı" dedi.

Vodafone Arena'nın koltuk dizilimi kombine kart satışlarını durdurdu!

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Vodafone Arena'da tribün koltuklarının dizilimi, fazladan koltuk eklenmesi ve bu koltukların kombine satış sistemine aktarılması gerekliliğinden dolayı satışlara 10 gün ara verildiği bildirildi.

Serkan Yıldız, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!

Beşiktaş taraftarının kavuşmak için gün saydığı Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, "Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm, bu stat bu sene de bitmez" şeklindeki ifadeleri nedeniyle işini kaybetti.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'nın açılışı için açıklama!

BEŞİKTAŞ'IN inşaatı sona yaklaşan yeni mabedi Vodafone Arena ile ilgili son birkaç gündür spekülasyonlar ortada dolaşırken siyah-beyazlı kulüp bu konuya parmak bastı. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.

Vodafone Arena’nın açılış süresi mi uzadı?

Yapımına başlandığı günden bu yana türlü aksilikler yaşanması ve inşaatın son aşamaya gelinmesine rağmen Beşiktaş’ın yeni mabedi Vodafone Arena’da 40 santim yükseklik yüzünden, inşaat süresinin uzayacağı konuşuluyor.

Beşiktaş Vodafone Arena inşaatında son durum!

Beşiktaş Vodafone Arena'da çatı montajında en önemli aşamaya gelindi. İskeleti tamamlanan çatı montajının en son aşaması olan çatı tavanının kaldırılmasına bu sabah başlandı.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena bu sene açılacak mı Haberi

Vodafone Arena bu sene açılacak mı

Beşiktaş Kulübünün iletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini söyledi.


Metin Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lider tamamladıkları ilk yarıda iyi bir Beşiktaş izlettirdiklerine inandığını belirterek, "İyi futbol oynadık ve çok az puan kaybettik" dedi.


Kulüplerin bir hedef koyup, bunun mücadelesini verdiğini aktaran Albayrak, "Hedefimiz sezon sonunda şampiyon olmak. Önceden büyük konuşmamalıyız. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Önümüzde maç oynanacak bir devre daha var. Bizim kendimize güvenimiz tam. Hocamıza ve futbolcu kardeşlerimize inanıyoruz. Camia olarak kenetlenip, sezon sonunda bu hedefe ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.


Şampiyonluk yarışında, Fenerbahçe ile önemli bir puan farkı yakaladıklarını ifade eden siyah-beyazlı yönetici, Galatasaray'ın şansını yitirdiğini söylemenin doğru olmayacağını vurgulayarak, "Galatasaray, hedefleri olan büyük bir camia. Aradaki...