03 / 05 / 2024

Serkan Yıldız, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!

Serkan Yıldız, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!

Beşiktaş taraftarının kavuşmak için gün saydığı Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, "Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm, bu stat bu sene de bitmez" şeklindeki ifadeleri nedeniyle işini kaybetti.



Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmada çalışan Miray Çınar adlı personelin, inşaat sahasından çektirdiği fotoğrafı, "Statları yetişmiyor, beter olsunlar" mesajıyla paylaşmasının üzerinden 15 gün geçmişken, benzer bir vaka daha yaşandı.


"HİÇBİR ŞEY ENGEL DEĞİL İÇİMİZDEKİ ÇALIŞMA ŞEVKİNE"

Hürriyet'te yer alan habere göre; stat inşaatında çalışan Serkan Yıldız, Facebook hesabına, "Ne yağmur, ne çamur, ne soğuk, hiçbir şey engel değil içimizdeki çalışma şevkine. Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm bu stad bu sene de zaten bitmez" diye yazdı ve mesajına 'gülücük' işareti ekledi.

Bu paylaşım sonrası çok sayıda siyah-beyazlı taraftar, sosyal medya üzerinden Yıldız'a tepkilerini dile getirdi.


İŞİNE SON VERİLDİ

Beşiktaş Kulübü İletişim Sorumlusu Rıdvan Akar, saat 14.03'te bir tweet atarak, Serkan Yıldız'ın görevine son verildiğini duyurdu.


İŞTE KOVULMAYA NEDEN OLAN PAYLAŞIM



Serkan Yıldız, Vodafone Arena daki görevinden kovuldu!



Miray Çınar, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!


Radikal




Haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Yapımı devam eden Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, "Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm bu stad bu sene de zaten bitmez" diye yazınca, işine son verildi.


Yapımı devam eden Beşiktaş'ın yeni Stadı Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, "Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm bu stad bu sene de zaten bitmez" diye yazınca, işine son verildi.


Arena'nın koltuklarını yapan firmada çalışan Miray Çınar adlı personelin, inşaat sahasından çektirdiği fotoğrafın yanına "Statları yetişmiyor, beter olsunlar" diye yazdığı için kovulmasının üzerinden sadece 15 gün geçmişken, benzer bir vaka daha yaşandı.


"HİÇBİR ŞEY ENGEL DEĞİL İÇİMİZDEKİ ÇALIŞMA ŞEVKİNE"


Stat inşaatında çalışan Serkan Yıldız, Facebook hesabına, "Ne yağmur, ne çamur, ne soğuk, hiçbir şey engel değil içimizdeki çalışma şevkine. Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm bu stad bu sene de zaten bitmez" diye yazdı ve yanına da 'gülücük' işareti yaptı.


Serkan Yıldız'ın bu paylaşımı sosyal medyada günün konusu oldu. Çok sayıda Beşiktaş taraftarı Yıldız'a olan tepkilerini dile getirirken, Beşiktaş Kulübü İletişim Sorumlusu Rıdvan Akar'a 'gereğinin yapılması için' yüzlerce mesaj atıldı.


Akar bugün saat 14.03'te bir tweet atarak Serkan Yıldız'ın görevine son verildiğini duyurdu.



Cumhuriyet



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmada çalışan Miray Çınar adlı personelin, inşaat sahasından çektirdiği fotoğrafın yanına "Statları yetişmiyor, beter olsunlar" diye yazdığı için kovulmasının üzerinden sadece 15 gün geçmişken, benzer bir vaka daha yaşandı.


"HİÇBİR ŞEY ENGEL DEĞİL İÇİMİZDEKİ ÇALIŞMA ŞEVKİNE"


Stat inşaatında çalışan Serkan Yıldız, Facebook hesabına, "Ne yağmur, ne çamur, ne soğuk, hiçbir şey engel değil içimizdeki çalışma şevkine. Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm bu stad bu sene de zaten bitmez" diye yazdı ve yanına da 'gülücük' işareti yaptı.


Bugün




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Vodafone Arena'da daha önce bir personelin "Statları yetişmiyor, beter olsunlar" paylaşımının ardından işine son verilirken bu kez de Serkan Yıldız isimli isçi siyah-beyazlıları kızdıran ifadeler kullandı. Arena'nın inşaatında çalışan Yıldız'ın "Ne yağmur, ne çamur, ne soğuk, hiçbir şey engel değil içimizdeki çalışma şevkine. Sen yürü şanlı Fenerbahçem bu stat bu sene de zaten bitmez" paylaşımı bir anda binlerce kişiye yayılınca Beşiktaş Kulübü harekete geçti. Yaşanılan bu gelişmenin ardından Serkan Yıldız'ın görevine son verildi.



Sabah


Haber Birgün'de şu şekilde yer aldı;


BEŞİKTAŞ Jimnastik Kulübü tarafından yaptırılan Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, kişisel Facebook sayfasına "Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm, bu stad bu sene de bitmez" yazdığı için işten çıkarıldı. 


Bürgün


Geri Dön