29 / 04 / 2024

Vodafone Arena nasıl olacak

Vodafone Arena nasıl olacak

Yapımına Kasım 2013'te başlanan Vodafone Arena, yükseldikçe Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırıyor. Yapımı devam eden ve bu yıl içerisinde açılmasını planlanan Vodafone Arena, yükseldikçe Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırıyor.

Vodafone Arena'nın içi de böyle olacak!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena projesini ünlü Mimar Bünyamin Derman'ın sahibi olduğu DBArchitecths tasarladı. DBArchitecths, Vodafone Arena'nın mimari proje künyesini ve tüm görsellerini ilk kez Emlakkulisi.com okurlarıyla paylaştı...

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Vodafone Arena'da hasar oluştu!

Beşiktaş- Galatasaray derbisinde önemli olaylar yaşanmamasına rağmen, yapılan incelemede Vodafone Arena'nın çeşitli bölümlerinde ufak hasarlar meydana geldiği tespit edildi.

Vodafone Türkiye'nin Vodafone Arena'daki mağazası açıldı!

Vodafone Türkiye'nin "en dijital mağaza" olarak tanımladığı, Vodafone Arena'daki yeni mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Beşiktaş'ın eski futbolcuları Metin, Ali ve Feyyaz katılım gösterdi.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Şahan Gökbakar'dan Vodafone Arena yorumu!

Şahan Gökbakar, Vodafone Arena’nın havadan fotoğrafını paylaşıp açılışı kutladı. Ancak bu karedeki binaların ‘8-0’a gönderme olduğunu düşünen bazı Beşiktaş taraftarları Şahan’a tepki yağdırdı.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Vodafone Arena açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Ersan Gülüm, Vodafone Arena mesajı paylaştı!

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sosyal medya hesabından Vodafone Arena ile ilgili paylaşımda bulundu.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena'nın açılış programı belli oldu!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena nasıl olacak Haberi

Vodafone Arena nasıl olacak

Yaklaşık 42 bin kapasiteli olacak olan stadın tribünlerinin sahaya olan yakınlığı açıklandı. Buna göre; Vodofone Arena'da taç çizgisiyle tribün arasındaki mesafe 6.15 metre olacak. Vodofone Arena'nın resmi twitter hesabı aracılığıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Vodafone Arena'da tribünle taç çizgisi arası mesafe 615 cm olacak! Şimdi Beşiktaş'ın rakipleri düşünsün…"


Yapımına 2007 yılı sonunda başlanan ve Ocak 2011'de tamamlanan Türk Telekom Arena'da tribünle taç çizgisi arasındaki mesafe 6.2 metre. 


Fenerbahçe'nin mabedi Şükrü Saracoğlu'nda ise bu mesafe 10...