30 / 04 / 2024

Vodafone Arena sponsorluğu

Vodafone Arena sponsorluğu

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Vodafone Arena en geç 30 Nisan'da açılacak!

Beşiktaş yönetimi, yapımında artık sona gelinen Vodafone Arena'yı en geç 30 Nisan'da açmayı planlıyor. Beşiktaş o tarihte ligin 31. hafta karşılaşması için Kayserispor'u konuk edecek.

Vodafone Arena’nın çatısı projedekiyle aynı değil mi?

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da çatı kaplama işlemi başladı. Ancak taraftarlar çatıya döşenen malzemeyi görünce hayal kırıklığına uğradı çünkü projede gösterilen çatı kaplaması ile aynı değil...

Vodafone Arena yeni koltuklarında tribün anılarını koruyor!

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar neden yavaşladı?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena inşaatının canlı yayını Aralık 2015’te durduruldu. Başkan Fikret Orman, “Nazar değiyor diye kapattık” dedi. İşin aslının ise yüklenici firmaya ödemelerdeki aksama nedeniyle çalışmaların yavaşlaması olduğu ortaya çıktı.

Vodafone Arena'nın çatı bloğu kaldırıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Stat inşaatının en zor bölümü olan çatı bloğunun kaldırılmasında sona gelindi.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti kaldırılıyor!

Başiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeleti kaldırılması başlıyor. Şu anda 80 santimetre yüksekte bekletilen çatı iskeletletinde son kontroller tamamlandı.

Vodafone Arena'da çatı bloğu kaldırılıyor!

Beşiktaş'ın uzun süredir yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'da çatı bloğunu kaldırma çalışmaları başladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde durum ile ilgili açıklama yaptı.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena sponsorluğu Haberi

Vodafone Arena sponsorluğu

Vodafone Türkiye, yapımı devam eden Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #HasretBitiyor isimli kampanyasıyla kutluyor.


Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti. 


İnşaatta sona yaklaşılırken, bu süreci Beşiktaş taraftarıyla kutlamak isteyen Vodafone, #HasretBitiyor kampanyası altında "Bu Koltuklar Şahit" isimli dijital bir proje hayata geçirdi.


Proje kapsamında "bukoltuklarsahit.vodafonearena.com.tr" adresine giren taraftarlar, burada istedikleri tribünleri seçerek, boş koltukların üzerine orada yaşadıkları anıları bırakabilecek. Eklenen tüm anılar, ziyaretçiler tarafından okunabilecek ve dileyenler bu anıları sosyal medya üzerinden de paylaşabilecek. Böylelikle, tribün anıları bir çeşit dijital müzeye dönüştürülmüş olacak.


Koltuk montajıyla beraber Vodafone Arena'nın geri sayıma geçişi için web sitesi içeriğiyle örtüşen bir reklam filmi de hazırlandı. 


Filmde, stat işçilerinin koltukları tek tek monte edişi görüntülenirken,...