29 / 04 / 2024

Vodafone Arena stat inşaatı

Vodafone Arena stat inşaatı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'nın yapımının devam ettiğini belirterek "Artık stadımıza dönmek istiyoruz, stadımıza kavuşmak hepimizin ortak temennisi" dedi.

Beşiktaş'ın stat inşaatı çözüme kavuşuyor!

Fikret Orman ile İBB Başkanı Kadir Topbaş bir araya geldi. Beşiktaş, geçtiğimiz hafta sorun yaşadığı stat inşaatını çözüme kavuşturuyor.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena'da ilk maç 11 Nisan'da!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.

Göksel Gümüşdağ, Vodafone Arena'yı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman'dan statla ilgili bilgiler alan Gümüşdağ, daha sonra stat ve çevresini dolaştı.

Vodafone Arena en görkemli stat olacak!

"Türkiye'nin spor gazetesi Fotomaç, Boğaz'ın incisi Vodafone Arena'da Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a konuk oldu. Orman, stadla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta: Vodafone Arena benden tam not aldı!

Usta: "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı" dedi.

Serkan Yıldız, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!

Beşiktaş taraftarının kavuşmak için gün saydığı Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, "Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm, bu stat bu sene de bitmez" şeklindeki ifadeleri nedeniyle işini kaybetti.

Vodafone Arena'nın çatı bloğu kaldırıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Stat inşaatının en zor bölümü olan çatı bloğunun kaldırılmasında sona gelindi.

Vodafone Arena Barcelona maçıyla açılacak!

Vodafone Arena'ya muhteşem açılış planı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman stadın yapımına finansal destek sağlayan Aktifbank'ın Genel Müdürü Serdar Sümer ile stat inşaatını gezerken önemli açıklamalar yaptı.

Vodafone Arena'nın çatısı yerleştiriliyor!

Vodafone Arena'da kurulumu tamamlanan çatı yükseltilmeye başlandı. Stat inşaatının en kritik aşamalarından biri olan çatının yerine yerleştirilmesinin ardından koltuk montajları ve çimlendirme başlayacak.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena stat inşaatı Haberi

Vodafone Arena stat inşaatı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'nın yapımının devam ettiğini belirterek "Artık stadımıza dönmek istiyoruz, stadımıza kavuşmak hepimizin ortak temennisi" dedi.


Orman, açılış ve ziyaretler için geldiği Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vodafone Arena'da çalışmaların büyük bir hızla sürdürüldüğünü söyledi.


Spor kamuoyunun merakla beklediği stada bir an önce kavuşmak istediklerini belirten Orman, şu ifadeleri kullandı:


"Taraftarlarımızın da spor kamuoyunun da merakla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor. Stadın çatısında yoğunlaşan çalışmalarda sonuca doğru ulaşılmak üzere. Çalışmaların hızlı ve yolunda gitmesi tüm camiamızı mutlu etmiştir. Çok önemli aşamaya geçtik ama yapılacak daha çok işimiz var, daha çok çalışacağız ve bir an önce burayı bitireceğiz. Artık stadımıza dönmek istiyoruz, stadımıza kavuşmak hepimizin ortak temennisi."


Başkan Orman, devre arasında mali...