20 / 05 / 2024

vodafone arena yürüyen merdiven ihalesi

vodafone arena yürüyen merdiven ihalesi

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş., Vodafone Arena Asansör ve Yürüyen Merdiven İşleri ihale sonucunu açıkladı. İhalede 4 firmadan teklif geldi... İşte Vodafone Arena stadının asansör ve yürüyen merdivenlerini yapacak olan firma...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

Yalova'daki Yürüyen Köşk bakıma alındı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk Yalova Belediyesi tarafından bakım ve onarıma alındı. Köşk'teki çalışmalar bir hafta sürecek. 

İstanbul'un dik yokuşlarına yürüyen merdiven geliyor!

İBB, İstanbul’un yaya yokuşları için önemli bir proje hayata geçiriyor. Özellikle engelli ve yaşlıları mutlu edecek projeyle yokuşlara yürüyen merdiven yapılacak. İhaleye açılan proje ilk etapta Beyoğlu, Fatih ve Eyüp’teki 3 yokuşta başlatılacak.

Asansör ve yürüyen merdiven seminerleri başlıyor!

Konut, AVM ve ofis gibi yaşam alanlarında sıklıkla kullandığımız asansörler ve yürüyen merdivenler için seminerler başlıyor.

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

Yürüyen Köşk için yeniden UNESCO’ya başvurulacak!

Yürüyen Köşk'ün UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne alınması için yeniden başvuru yapılacak.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Thyssenkrupp Asansör’den ticari alanlara özel yürüyen merdiven!

thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak geliştirilen ticari yürüyen merdiven sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu.

KONE'den yüzde 80 enerji tasarruflu yürüyen merdiven!

Finlandiya'da kurulan ve 1910 yılından bu yana dünyada olduğu gibi ülkemizde de asansör pazarının zirvesinde yer alan KONE, yürüyen merdiven çözümlerinde de öncü kimliğini sürdürüyor.

Gümüşhane'de 25 bin TL'ye yürüyen ev yapıldı!

Gümüşhane'de doğa aşığı Volkan Sarı istediği yerde kamp yapabilmek ve doğayla baş başa kalabilmek için 25 bin TL harcayarak eski bir kamyonun kasasını eve dönüştürerek kendisine 12 metrekare genişliğinde 5 yataklı yürüyen ev yaptı.

Yeni Havalimanı’nın yürüyen merdiven ve asansörü Schindler'den!

İsviçre Merkezli yürüyen merdiven ve asansör üreticisi Schindler, Yeni Havalimanı’nın yürüyen merdiven ve asansör tedariğini sağlayacak.

vodafone arena yürüyen merdiven ihalesi Haberi

vodafone arena yürüyen merdiven ihalesi


BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.'den yapılan Vodafone Arena Asansör ve Yürüyen Merpen İşleri İhalesi hakkında açıklamaya göre Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi Asansör ve Yürüyen Merpen İşleri için ihale 1 Temmuz 2014'te gerçekleştirildi. 


Vodafone Arena inşaatı ne durumda? Son fotoğraflar için tıklayın!


İhale katılan dört firma tarafından verilen teklifler açıldı ve tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda teklifi uygun bulunan firmalar ile karşılıklı pazarlık yapılarak son teklifler alındı. 


Alınan teklifler, İhale Komisyonunca, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı’na sunuldu ve Yönetim Kurulu Başkanı tarafından Kone Asansör San. ve Tic. A.Ş.'nin teklifi uygun bulunarak firma ile sözleşme yapılmasına karar verildi.


Emre Kulcanay /...