09 / 05 / 2024

Vodafone Arena ziyaret edilebilir mi

Vodafone Arena ziyaret edilebilir mi

Beşiktaş Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerle ilgili bir açıklama yaptı. Beşiktaş, Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerin, güvenlik gerekçesiyle karşılanamadığını duyurdu.

Vodafone Arena, Katar'a örnek olacak!

Vodafone Arena'nın 50 bin ziyaretçinin aynı anda bağlantı ihtiyacını karşılayabilen akıllı stadyum altyapısı, 2022 Katar Dünya Kupası’nda kullanılacak 8 stadyumda kurulması planlanan akıllı stadyum altyapılarına model olacak.

Sabah Gazetesi Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün Turkuvaz Medya Grubunu yeni stadı Vodafone Arena'da ağırladı.Orman, Beşiktaş'ın yeni yuvası hakkında Turkuvaz Medya ailesine bilgi verdi.

BJK, Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Futbol Takımı, kısa zaman sonra maçlarını oynamaya başlayacağı yeni stadı Vodafone Arena'yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle...

Beşiktaş futbolcuları Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ve teknik kadro, yapımı süren yeni statta bir araya geldi. Verilen yemeğin ardından katılımcılar, Vodafone Arena şeklindeki pastayı kesti.

Beşiktaş'tan Vodafone Arena'ya gelen ziyaret taleplerine yanıt!

Beşiktaş Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerle ilgili bir açıklama yaptı. Beşiktaş, Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerin, güvenlik gerekçesiyle karşılanamadığını duyurdu.

Vodafone Arena'da iki açılış gerçekleşecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak'ın, hafta içinde tesislere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena için çifte açılış planlıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı kaldırma işlemi yapılıyor!

Beşiktaş’ın Dolmabahçe’de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena’nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılma işlemi başladı.

Vodafone Arena'da çatı çelik iskeleti yerine kaldırılıyor!

Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırma işlemi başladı. Çatı iskeleti altındaki iskeleler sökülürken çatı önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena ziyaret edilebilir mi Haberi

Vodafone Arena ziyaret edilebilir mi

Beşiktaş Kulübü, inşası süren Vodafone Arena'yı ziyaret etme yönünde taraftarlardan gelen taleplerin, güvenlik gerekçesiyle karşılanamadığını duyurdu.


Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni yuvamız Vodafone Arena'nın açılışına çok az zaman kaldığı bu günlerde, büyük taraftarlarımızın stadımızı gezme yönündeki arzusunun yoğunlaşarak arttığını gözlemlemekteyiz. Stat inşaatının yoğun bir tempoda devam ettiği bu ortamda, güvenlik önlemleri ve inşaat çalışmalarını aksatabilecek bu tür talepleri üzülerek karşılayamamaktayız" denildi.


Açıklamada, taraftarların heyecanının anlayışla karşılandığı vurgulanarak, "Bir an önce yeni yuvamız Vodafone Arena'ya kavuşmak için gece gündüz çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Taraftarlarımızın bu durumu anlayışla karşılayacaklarına inanıyoruz ve artarak devam eden destekleri için teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.



Star 



Vodafone Arena'nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan...