19 / 05 / 2024

vodafone arenada ilk maç ne zaman oynanacak

vodafone arenada ilk maç ne zaman oynanacak

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun, çArşı ve Beşiktaş taraftarlarının merakla beklediği 'Vodafone Arena Stadı'nda maçlar ne zaman başlayacak?' sorusunu cevapladı... İşte Vodafone Arena inşaatının en yetkili isminden açıklamalar..

Vodafone Ev İnterneti'nde kampanya! İlk 6 ay yüzde 50 indirim

Vodafone, 2022-2023 yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ailelerin artan internet ihtiyacını karşılamak üzere 30 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

Vodafone'un online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatı

GSM operatörü Vodafone güvencesiyle alışveriş yapabileceğiniz yeni bir e-ticaret platformu var artık:  ‘Her Şey Yanımda’… ‘Her Şey Yanımda’ ile elektronikten modaya, kozmetikten kişisel bakıma milyonlarca üründe kişiye özel kampanyalarla ayrıcalıklı alışveriş fırsatı sunuluyor.

Yeni Havalimanı'nın ilk yapay zeka teknoloji denemeleri Vodafone'den!

 Vodafone, İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk çağrısını yapan ve ilk yapay zeka teknoloji denemelerini gerçekleştiren operatör oldu...

İnşaat sektörü Vodafone ile yarına hazırlanıyor!

Vodafone, Türkiye’nin dijital röntgenini çekmeye devam ediyor. Kurumların ardından sektörleri de mercek altına alan Vodafone, ilk olarak Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün dijitalleşme haritasını çıkardı.

Vodafone dünyanın ilk akıllı köyünü kuracak!

Vodafone, dünyanın ilk akıllı köyünü 23 milyon liralık yatırımla Aydın'da kuracak. Proje ile sürdürülebilir verimlilik artışının sağlanması ve köyden kente göçün azaltılması hedefleniyor.

Aydın Kasaplar Köyü'ne Türkiye'nin ilk akıllı köy projesi geliyor!

Türkiye’nin ilk akıllı köy projesi Aydın’ın Kasaplar köyünde hayata geçecek. Proje, Yaşar Üniversitesi, Vodafone, Tarım Bilincini Geliştirme Derneği ve Akıllı Tarım Teknolojileri A.Ş. işbirliğinde yürütülecek.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

En büyük Kartal Yuvası mağazası Vodafone Arena'da hizmete açıldı!

Beşiktaş camiası, Vodafone Arena'nın tamamlanmasıyla ilk maçın heyecanını yaşarken, en büyük Kartal Yuvası mağazası da statta hizmete girdi.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'da ilk maç 11 Nisan'da!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Beşiktaş'ın ligde kalan 3 iç saha maçının oynanacağı stat olarak Vodafone Arena'yı fikstüre dahil etti.

Rihanna, Vodafone Arena'nın açılışına mı katılacak?

Beşiktaş, Vodafone Arena'nın açılışı için ünlü şarkıcı Rihanna'yı getirmek için çalışmalara başladı. 10 Nisan'da devlet protokolü ile açılacak yeni stadyumun ilk müsabakası ise 11 Nisan'da oynanacak olan Bursaspor maçı olacak.

Vodafone Arena'da çimler seriliyor!

Siyah-Beyazlıların yaklaşık 2,5 yıldır yapımı süren yeni stadyumu Vodafone Arenada futbol oynanacak alandaki zemin düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Futbol sahasının çimlendirme öncesi son hazırlıkları da yapıldı...

Vodafone Arena 5 Nisan'da açılıyor!

Siyah-Beyazlı camianın merakla beklediği Vodafone Arena'nın açılış tarihini FANATİK açıklıyor. Arena, efsane başkan Süleyman Seba'nın doğum günü olan 5 Nisan'da kapılarını açacak, ilk maç ise 9 Nisan'da Bursaspor'la oynanacak.

vodafone arenada ilk maç ne zaman oynanacak Haberi

vodafone arenada ilk maç ne zaman oynanacak

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü İhsan Coşkun, Vodafone Arena inşaatının kapılarını açtı... Coşkun, Türkiye'nin ilk akıllı ve yeşil sertifikalı stadının devam eden inşaatı hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.


Tomaya karşı poma


Gezi olaylarıyla, inşaat ruhsatının alınmasının aynı döneme rast geldiğini dile getiren Coşkun “2013 senesinin haziran ayında yıkım ruhsatıyla başladık işe. Ruhsatı aldığımız dönem, Gezi olaylarının yaşandığı günlere denk geldi. İş makinamızı çaldılar, yaktılar. Bunu Çarşı yaptı. Tomaya karşı poma şeklinde olayı lanse ettiler. İnşaata olaylar nedeniyle ağustosta başlayabildik” dedi.


Deniz kotunun 5.5 metre altı


Çalışmaların bir an önce bitmesi için 24 saat mesai harcadıklarını vurgulayan Coşkun “Yaklaşık 720 metre küp harfiyat yapıldı. Deniz kotunun 5,5 metre altındayız ancak sahada su yok. Direnaj ve izalosyonumuz çok iyi. 7 ayda inşatı bu hale...