01 / 05 / 2024

Vodafone Ev İnterneti'nde kampanya! İlk 6 ay yüzde 50 indirim

Vodafone Ev İnterneti'nde kampanya! İlk 6 ay yüzde 50 indirim

Vodafone, 2022-2023 yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ailelerin artan internet ihtiyacını karşılamak üzere 30 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.



“Vodafone Ev İnterneti Çok Uyguna Geldi” diyerek duyurulan kampanyaya göre; Vodafone Ev İnterneti’ne gelen müşterilere ilk 6 ay yüzde 50 indirim sunuluyor, taahhüt boyunca 2 yıl da fiyat artışı yapılmıyor. İşte Vodafone’un ev interneti  kampanyasının detayları…

Vodafone, evde keyifli ve kaliteli internet deneyimi yaşamak isteyen aileler için yeni hizmetler sunup, kampanyalar düzenliyor.  Şirket, Vodafone Ev İnterneti’ne gelen Red’li müşterilerine 2 yıllık taahhüt süresi içinde ek 720 Türk Lirası fatura indirimi sağlıyor, ayrıca Vodafone Ev İnterneti’ne gelen faturalı mobil müşterilerine de ek 360 Türk Lirası indirim fırsatı sunuyor. Vodafone’un  okula dönüş kampanyası 30 Kasım 2022’ye kadar devam edecek. Mevcut ekonomik koşullarda müşterilerin bütçesine katkıda bulunmak düşüncesiyle kampanyalar düzenlemeye devam ettiklerini söyleyen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “‘Vodafone’da paran değerli’ anlayışıyla düzenlediğimiz bu kampanyalarda en yüksek fiyat-performans değerini sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Vodafone Ev İnterneti nde kampanya! İlk 6 ay yüzde 50 indirim


Geri Dön