28 / 04 / 2024

vodafone arenada kritik haftaya girildi

vodafone arenada kritik haftaya girildi

Vodafone Arena'nın yapımının durdurulmasına neden olan çatı inşaatında son aşamaya gelindi. Çatı iskeleti, önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak, ardından 1 hafta içinde yerine oturtulacak.

Vodafone Arena'da çimler seriliyor!

Siyah-Beyazlıların yaklaşık 2,5 yıldır yapımı süren yeni stadyumu Vodafone Arenada futbol oynanacak alandaki zemin düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Futbol sahasının çimlendirme öncesi son hazırlıkları da yapıldı...

Fikret Orman: Çatı kaldırma işleminden sonra kritik süreci atlatmış olacağız!

Yapımı devam eden yeni statları Vodafone Arena'da önemli aşamaya geldiklerine değinen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Çatı kaldırma işleminin tamamlanmasıyla kritik bir süreci atlatmış olacağız" dedi.

Vodafone Arena'nın çatısı yerleştiriliyor!

Vodafone Arena'da kurulumu tamamlanan çatı yükseltilmeye başlandı. Stat inşaatının en kritik aşamalarından biri olan çatının yerine yerleştirilmesinin ardından koltuk montajları ve çimlendirme başlayacak.

Vodafone Arena'da kritik haftaya girildi!

Vodafone Arena'nın yapımının durdurulmasına neden olan çatı inşaatında son aşamaya gelindi. Çatı iskeleti, önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak, ardından 1 hafta içinde yerine oturtulacak.

Vodafone Arena'nın çatısı için kritik günler başladı!

Beşiktaş’ta gözler bugün başlanacak çatının kaldırılması işlemine çevrildi. İlk 7- 8 gün çok kritik olacak. Umut Güner, “Çatının kaldırılması işlemine bugün başlıyoruz" dedi.

Beşiktaş Vodafone Arena'ya devlet desteği!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekipmanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak.

Vodafone Arena'nın çatı krizinde son durum!

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, son günlerde çatı kriziyle gündeme gelen Vodafone Arena’ya dair önemli açıklamalarda bulundu. Orman sıkıntıyı doğrularken, hedeflerinin stadı 20 Eylül’de açmak olduğunu söyledi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yükseklik sorununu İBB ile aşacağız!

Beşiktaş Başkanı, Vodafone Arena’nın çatısıyla ilgili yükseklik sorununu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aşacaklarını belirterek, “Kadir Topbaş bugüne kadar her konuda bize yardımcı oldu” dedi.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı 1 Temmuz'da tamam!

VODAFONE Arena inşaatı tam gaz devam eden Beşiktaş'ta, çatıyla ilgili çalışmalar iyice hızlandı. Çatının tamamlanma süresinin 1 Temmuz olacağı belirtildi.

Vodafone Arena Stadı Eylül'de açılıyor!

Yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı’nda yapılan 2015 Yılı 2. Olağan Divan Toplantısı’nda Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı’na eylül ayı sonunda dönmek istediklerini söyledi.

İşte Vodafone Arena'nın inşaatının biteceği tarih!

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun. Haberl903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor. Yönetimimizin de dediği gibi, stadı 29 Ekim 2015'e kadar bitirmek istiyoruz" dedi.

İhsan Coşkun: Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamam!

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun Haber1903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor''dedi.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı!

2 Haziran 2013'te yapımına başlanan Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da kaba inşaatı tamamlandı. Eksiklerinin tamamlanıp yeni sezona yetiştirilmesine çalışılıyor.

vodafone arenada kritik haftaya girildi Haberi

vodafone arenada kritik haftaya girildi

Beşiktaş taraftarının yapımını dört gözle beklediği Vodafone Arena'da en kritik noktaya gelindi. Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılma işlemi başladı. Çatı iskeleti altındaki iskeleler sökülürken çatı önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak, daha sonra günde 3-3,5 metre kaldmlarak yaklaşık bir hafta içinde 15 metre yüksekliğindeki yerini alıp çatı kirişlerine bağlanacak. Çatı bittiğinde üzerine takılacak kaplama, kedi yolları internet antenleri aydınlatma kabloları gibi elemanlarla birlikte ağırlığı 2 bin 500 tona ulaşacak. 


AĞIRLIĞI 2500 TON 

Yaklaşık bir hafta süreceği öğrenilen çatı kaldırma işlemi sonunda çatı kirişlerine bağlantı yapılacak. Bu işlemin ardından yerdeki boş ağırlığı 850 tonu aşan çatı iskeletinin üzerine çatı kaplaması, internet antenleri, aydınlatma aparat ve kablolalan ile kedi yolları takılacak. Çatı M tamamlandığında ağırlığı 2...