05 / 05 / 2024

vodafone kapsama alanı marmaray

vodafone kapsama alanı marmaray

Vodafone açıklamasına göre, Marmaray'ın açılışı ile paralel olarak şebekesini abonelerinin kullanımına hazır hale getiren Vodafone Türkiye, kent hayatına yeni bir soluk getirecek demiryolunda abonelerinin iletişim kurmasını sağlayacak...

Öğrenciye vergisiz telefonda geri sayım başladı! iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Son günlerde gündemde yer alan vergisiz telefon ve bilgisayar konusu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e soruldu. üniversite öğrencilerine vergisiz bilgisayar ve telefon imkanı sağlanmasına yönelik çalışmanın sürdüğünü ifade etti. Peki iPhone telefonlar bu kapsama girecek mi?

Vodafone Red'de kaçırılmayacak fırsat! Tarifenize ek, 12 ay geçerli aylık 5 GB hediye! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone; inanılmaz bir fırsat ile geldi. Vodafone, "Vodafone Red'de kaçmaz Eylül fırsatı! Tarifenize ek, 12 ay geçerli aylık 5 GB hediye!" kampanyasını başlattı. Peki, kampanya kapsamında yer alan tarifelerin fiyatları ne kadar? İşt

Vodafone'dan Xiaomi Note 10 Pro'ya indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük telekomünikasyon şirketleri arasında yer alan Vodafone'dan Xiaomi'nin çok satan akıllı cep telefonu Xiaomi Note 10 Pro'ya indirim geldi! Peki, Vodafone'da Xiaomi Note 10 Pro fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Tam sigortalı kripto para borsası!

Burency, Londra’dan Nebbex Protokolü ile sağladığı kapsama alanıyla, dünyanın ilk tam sigortalı sanal para borsası olacak...

184 ovanın sit alanı ilan edilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, ülke genelinde 184 ovanın sit alanı ilan edilmesine ve Denizli İli'nde bu kapsama girecek ovalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

İnşaat sektörü Vodafone ile yarına hazırlanıyor!

Vodafone, Türkiye’nin dijital röntgenini çekmeye devam ediyor. Kurumların ardından sektörleri de mercek altına alan Vodafone, ilk olarak Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün dijitalleşme haritasını çıkardı.

Vodafone Arena PLS ile Avrupa'nın en aydınlık stadı olacak!

Beşiktaş JK'nın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın aydınlatma, iklimlendirme ve dijital görüntüleme alanındaki sistemlerini geliştiren Arçelik AŞ., tribün ve televizyon başındaki seyirciler için yepyeni bir futbol deneyimi sunacak.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Göksel Gümüşdağ, Vodafone Arena'yı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman'dan statla ilgili bilgiler alan Gümüşdağ, daha sonra stat ve çevresini dolaştı.

Vodafone Arena’da Kalekim imzası!

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın yapımında, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim ürünleri tercih edildi. Vodafone Arena, aynı zamanda konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Ahmet Nur Çebi'den Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü'nün olağan divan kurulu toplantısında söz alan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yeni statları Vodafone Arena'nın inşaatında kullanılan demir konusunda kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi.

Çekmeköy'de gayrimenkul fiyatları neden yükseldi?

Kadıköy, Üsküdar, Beykoz ve Ataşehir’den sonra son üç yıldır öne çıkmaya başlayan Sancaktepe, Sultanbeyli ve Çekmeköy yatırımcıların adeta kapsama alanına girdi.

vodafone kapsama alanı marmaray Haberi

vodafone kapsama alanı marmaray


Yurt içinde yüzde 99 kapsama oranını aşan şirket bu şekilde Marmaray'ı da kapsama alanına dahil etmiş oldu.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Vodafone Türkiye olarak abonelerinin dünya kalitesinde son teknolojilerle iletişim kurmasını sağladıklarını belirtti.


Kayıtsız şartsız müşteri memnuniyeti sağlayarak Türkiye'nin aboneleri tarafından en çok tavsiye edilen telekomünikasyon markası olmayı hedeflediklerini aktaran Süel'in açıklamada şu görüşlerine de yer verildi:


"Vodafone Türkiye olarak şebekemize güveniyoruz ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 3G'nin hizmete başladığı 2009 yılından beri lisans bedeli de dahil olmak üzere 4 yılda toplam 4,4 milyar lira şebeke yatırımı gerçekleştirdik. Bu güçlü yatırımlarımız ile dünyanın en ileri 3G teknolojisini Türkiye'nin 81 iline yaydık. Yurt çapında 2G kapsama oranımızı yüzde 99'un üzerine çıkardık.


İstanbul'un ulaşım ağlarını kullanan...