07 / 05 / 2024

Vodafone Park ödül

Vodafone Park ödül

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

ECE Türkiye, Stevie Awards'tan 21 ödül aldı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesine ödül!

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması” tamamlandı. En güzel bahçeyi yapan ve en güzel balkonu düzenleyen yarışmacı ödülü kaptı.

Şehitkamil Belediyesi'ne 'ideal kent' ödülü!

II. Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi kapsamında Şehitkamil Belediyesi, Dülük Tabiat Parkına Biyolojik Gölet projesiyle İdeal Kent Ödülü'ne layık görüldü.

Trabzon Meydan Parkı 2. Etap'a ödül!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Meydan Parkı 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi, Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi tarafından İdeal Kent Ödülü’ne layık görüldü.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Sign of the City Awards’tan Soyak'a 4 ödül!

Soyak; Soyak Park Aparts, Soyak Siesta Oxygen ve Soyak Elite Club projeleri ve sosyal sorumluluk projesi Soyak Akıllı Yıldızlar’la 4 ödülün sahibi oldu.

Vodafone Arena'ya Kristal Elma Festivali'nden 11 ödül!

Vodafone Türkiye, Vodafone Arena için hazırladığı kampanyalarıyla ikisi Kristal Elma olmak üzere 11 ödül aldı.

Vialand, Avrupa'nın En İyi 5'inci Tema Park'ı ödülünü aldı!

Türkiye’nin ilk Tema Park’ı olarak 2,5 yıl önce kapılarını açan Vialand, Uluslararası ve Ulusal ödüllere doymuyor.

Vodafone Park ödül Haberi

Vodafone Park ödül

Anadolu Ajansı'nda yer alan haberde Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamaya yer verildi. Stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonu Barselona kentinde düzenlendi. Vodafone Park, "Yılın Projesi" ödülünün sahibi oldu.


Beşiktaş tarafından yapılan açıklamada ayrıca 2016 yılının Nisan ayında hizmete giren Vodafone Park'ın atmosferi, taraftar coşkusu, ekosistemi, akıllı stat özellikleri, kullanılan teknolojiler açısından sıkça gündeme geldiği kaydedildi.

Vodafone Park, yarışmanın finalinde büyük stat projelerini geride bırakarak ödülün sahibi oldu. Vodafone Park, Atletico Madrid'in yeni stadı Wanda Metropolitano'nun yanı sıra Kopenhag Royal Arena, Atlanta Mercedes Benz Stadı, Las Vegas T-Mobile Arena ve Minneapolis Stadı gibi önemli rakiplerini geride...