10 / 05 / 2024

Volkan Çelik

Volkan Çelik

4 K A Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Yunus Emre Durmuş, Volkan Çelik, Bülent Sandık, Taner Çınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu.

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 Harita Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Furkan Çelik, Volkan Çelik ve Yalçın Daşdemir ortaklığında kuruldu.

Brlk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brlk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik ve Zeynep Çelik ortaklığında kuruldu.

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Çelik İzolasyon Yol Yapı İnşaat Taahhüt Hafriyat Gıda Nakliye Oto. Kuy.Tem.Hiz.İht.İhr.San.Tic.Ltd.Şti bugün Esenler'de Volkan Çelik tarafından kuruldu.

Bvg Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvg Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Bülent Sandık, Gökhan Tuz ve Volkan Çelik ortaklığında kuruldu.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Ykp Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykp Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp'te 10 bin TL sermaye ile bugün Volkan Eker imzasıyla kuruldu.

Clk Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Clk Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün İnan Çelik, Volkan Çelik, Çağlar Çelik, Bayram Çelik ve Gürbüz Çeli imzasıyla kuruldu

4 K A Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

4 K A Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Yunus Emre Durmuş, Volkan Çelik, Bülent Sandık, Taner Çınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu.

İstanbul'da çelik evler, standart yapılara alternatif olabilir!

Pratik konutlar zaman, tüketicilerin ilgisini çekiyor. İstanbul'da yılda ortalama 250 bin konut ihtiyacının bulunduğunu söyleyen uzmanlar çelik evlerin, standart yapılara alternatif olabileceğini savunuyor

Ereğli Demir çelik 450 milyon TL pay dağıtacak!

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları T.A.şž, kazanç payı dağıtıma ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı...

Ereğli Demir çelik 2010 faaliyet raporunu açıkladı!

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları T.A.şž, 1 Ocak 2010 - 31 Aralık 2010 dönemine ilişkin faaliyet raporunu açıkladı

Ereğli Demir çelik Genel Kurulu 31 Mart'ta toplanıyor

Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları T.A.şž, 2010 yılı olağan Genel Kurul toplantısı 31 Mart 2011 tarihinde gerçekleşecek

Volkan Çelik Haberi

Volkan Çelik

4 K A Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi, Yunus Emre Durmuş, Volkan Çelik, Bülent Sandık, Taner Çınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


4 K A Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK; -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile...