22 / 05 / 2024

volkan kahveci

volkan kahveci

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hatay Dörtyol Yeniyurt Köyü'nde y7er alan 3 bin 103 metrekarelik konut alanı imarlı arsasını 102 bin TL teklif veren Ruhi Örtlek'e sattı...

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Sarper Volkan Özten kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu üyesi oldu?

Sarper Volkan Özten hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda görev aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte Sarper Volkan Özten ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Tuncagil Boss Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Volkan Tuncagil tarafından kuruldu.

Ekonomist İbrahim Kahveci erken seçim için tarih verdi!

Gazeteci İbrahim Kahveci, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın KYK kredilerinde faizleri silmesinin ardından 3600 ek gösterge, EYT ve yılbaşında da asgari ücret hamleleriyle erken seçime gideceğini öne sürerek tarih verdi.

Flaş asgari ücret yeniden artacak iddiası! İbrahim Kahveci Temmuz'da neden zam yapıldığını açıkladı

Asgari ücrete Temmuz'da Haziran ayı enflasyon rakamları dahi açıklanmadan yüzde 30 zam yapıldığı açıklandı. Artışı en az yüzde 40 bekleyen işçiler artış oranı karşısında şaşkına döndü. Ekonomist İbrahim Kahveci asgari ücrete bir daha zam yapılacağını iddia etti.

Yeni paket açıklandı, ekonomist İbrahim Kahveci vatandaşları uyardı

Ekonomist İbrahim Kahveci, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketinin ardından vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Ünlü ekonomist İbrahim Kahveci doların yükselmesinin asıl sebebini açıkladı! Çok özel şifreler içeriyordu

Karar Gazetesi yazarı ve Ekonomist İbrahim Kahveci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Ünlü ekonomi profesörü Volkan Öngel gram altın için yeni rekoru açıkladı! Gram altın için bu tarihe dikkat

Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, gram altın fiyatıyla ilgili psikolojik sınırı açıklayıp, yeni rekorlar gelebilir dedi.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Volkan Kırtok kimdir?

İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı olan Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok hangi görevlerde bulundu?

volkan kahveci Haberi

volkan kahveci

TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR

TARİH             :   9/9/2014


KARAR NO    :   2014/ÖİB-K-57


KONU              :   Gayrimenkul satışı.


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca;


1. tta Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı; Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Yeniyurt köyü, 1942 no.lu parseldeki 3.103,00 m² yüzölçümlü Konut Alanı imarlı gayrimenkulün üzerindeki 1 bağımsız bölüm no.lu dubleks meskenin 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemiyle ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak yapılan ihalesi sonucunda İhale Komisyonunca;


“Satışa konu varlığın özelleştirme ihalesinde 102.000.- (YüzikibinTL) Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Ruhi ÖRTLEK’e İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Ruhi ÖRTLEK’in sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine...