16 / 05 / 2024

Volkan Peker

Volkan Peker

Pekay Mühendislik Tekonolojileri ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Peker, Volkan Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Peker GYO sermayesini 253 milyon TL'ye çıkaracak!

Peker GYO'nun çıkarılmış sermayesinin beheri 1 TL nominal değerde 179 milyon 900 bin adet pay karşılığı 179 milyon 900 bin TL tutarında artırılarak 253 milyon TL'ye çıkarılması için SPK'ya başvuruldu.

Peker Holding'ten Düsseldorf’ta 210 milyon euroluk yeni yatırım!

Almanya’da sekizinci, Almanya’nın en gözde şehirlerinden Düsseldorf’ta ikinci büyük projesini hayata geçirmek için harekete geçen Peker Holding, 210 milyon Euro değerindeki dev proje için düğmeye bastı. “Kuzey Yıldızı” adı verilen projenin 24 ayda teslim edilmesi amaçlanıyor.

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Metal İnşaat Madencilik Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Soran tarafından kuruldu.

Peker GYO sermayesini 253 milyon TL'ye çıkarıyor!

Peker GYO'nun kayıtlı sermayesi 500 milyon TL, çıkarılmış sermayesi 73 milyon 100 bin TL olan şirketin çıkarılmış sermayesinin beheri 1 TL nominal değerde 179 milyon 900 bin adet pay karşılığı 179 milyon 900 bin TL tutarında artırılarak 253 milyon TL'ye çıkarılmasına karar verildi.

Volkan Yılmaz: Kaçak yapıların hepsi tek tek yıkılacak!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Peker GYO 2020 yılı için Güney Bağımsız Denetim'le anlaştı!

Peker GYO'nun 30 Haziran 2020 tarihli finansal tablolarının bağımsız sınırlı denetimi ve 31 Aralık 2020 tarihli finansal tablolarının bağımsız denetimi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Peker GYO 2019 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Peker GYO'nun 2 Temmuz 2020 tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurul toplantısında şirketimiz 2019 yılı faaliyetleri sonucunda kar oluşmadığından kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi. 

Peker GYO'nun genel kurul sonuçları tescillendi!

Peker GYO'nun 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran 2020 tarihinde  düzenlendi. 

Peker GYO 390 bin TL'lik pay aldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Hasan Peker'in yaptığı pay işlemleri KAP'ta yayınlandı.

Peker GYO 270 bin TL'lik pay aldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Hasan Peker'in yaptığı pay işlemleri KAP'ta yayınlandı.

Peker GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Peker GYO'ya gönderilen 23 Haziran 2020 tarihli BİAŞ-2-2609 sayılı yazı gereği kapsamında "Olağandışı Fiyat ve Miktar Hareketleri" başlıklı 8. maddesine istinaden, şirketn payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, kamuya açıklanmamış özel açıklama yapılmad

Peker GYO 1 milyon TL'lik pay aldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Hasan Peker'in yaptığı pay işlemleri KAP'ta yayınlandı.

Volkan Peker Haberi

Volkan Peker

Pekay Mühendislik Tekonolojileri ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Volkan Peker, Volkan Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


Pekay Mühendislik Tekonolojileri ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      BAYINDIRLIK MÜTEAHHİTLERİ a- Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak,yaptırmak,ihalelere katılmak. b-Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. c-   İnşaat işleri ile ilgili olarak zemin altı zemin...