16 / 05 / 2024

volkanik tüf taş

volkanik tüf taş

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yöresel mimariye uygun projelendirdiği konut projelerinde Osmanlı-Selçuklu mimarisinin motiflerinin yanı sıra, bölgenin yapı malzemelerini de kullanıyor. Ürgüp konutlarında volkanik tüf taş kullanılacak.

ŞOK 1 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba indirimli ürünler sizleri bekliyor...

ŞOK 1 Mayıs 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet sayfasında paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini aldı. 

ŞOK'ta 25-30 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta yeni haftada hangi ürünlerde indirimler var...

ŞOK yeni haftanın aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bugünden itibaren başlayan indirimler 30 Nisan tarihine kadar devam edecek. 

ŞOK 17 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK 17 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba günü seçili onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

ŞOK Market 30 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! Bu cumartesi ŞOK'ta birçok üründe indirim fırsatı!

ŞOK Market 30 Mart 2024 Cumartesi aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu cumartesi birçok seçili üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

Volkswagen T-Roc'ta Mart kampanyası! 60 ay vadeye kadar kredi veriliyor! Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi 

Araba almak isteyenler için Volkswagen'den Mart ayı fırsatı geldi. Volkswagen, Mart ayına özel tüm arava modellerinde 60 aya kadar vade imkanı sunuyor. Volkswagen T-Roc fiyatı ne kadar? T-Roc Mart 2024 fiyatı kaç TL? Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi.

ŞOK 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! ŞOK'ta birçok seçili ürün raflardaki yerini aldı!

ŞOK Market 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK markette bu hafta temizlik ürünlerinden, gıdaya birçok seçili üründe indirim fırsatı var. ŞOK 23-26 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu ürünleri.

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu hafta seçili birçok üründe indirim var...

ŞOK Market 1-5 Mart 2024 aktüel kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu hafta ütüden, bebek odası takımına ve ev gereçlerine kadar birçok üründe indirim fırsatları sunuluyor. 

Mevduat faizleri yeniden tırmanışta: 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? Tek tek açıklandı! 

Son günlerde en çok araştırılan konular arasında yer alan mevduat faizleri yeniden canlandı. Peki 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar oldu? İşte banka banka o rakamlar...

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Altın fiyatları tırmanışta! Altının kilogram fiyatı 1 milyon 873 bin 500 liraya kadar çıktı...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram rakamı 1 milyon 873 bin 500 liraya kadar çıktığı bildirildi. İşte haberin detayları...

TÜRASAŞ, lise mezunları için 213 personel alım ilanını üç farklı şehirde duyurdu!

TÜRASAŞ, personel ihtiyacını gidermek amacıyla yeni bir işe alım ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden duyurulan bu ilana göre, TÜRASAŞ'ta 7 farklı pozisyonda 213 yeni personel istihdam edilecek. TÜRASAŞ iş ilanı için gerekli şartlar nelerdir? İşte detaylar…

Resmi Gazete'de yayımlanmıştı: Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2 bin işçi alımı süreci resmen başladı!

İş arayanların merakla takip ettiği Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımının tüm detayları açıklandı. TTK 25 Eylül saat 00.01 itibariyle başvuruları almaya başlayacak. İşte iş başvurularına ilişkin tüm detaylar...

volkanik tüf taş Haberi

volkanik tüf taş

TOKİ, Ürgüp konutlarında volkanik tüf taş kullanacak.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yöresel mimariye uygun projelendirdiği konut projelerinde Osmanlı-Selçuklu mimarisinin motiflerinin yanı sıra, bölgenin yapı malzemelerini de kullanıyor. TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde, bölgenin yapı malzemeleri kullanılarak yöresel mimariye uygun 923 konut inşa edileceğini açıkladı. Karabel, Ürgüp’te yapılacak bina cephelerinde yörede bulunan “volkanik tüf doğal taş” ile kaplanarak yöreye uygun konutlar yapılacağını söyledi. 


TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, dünyanın en önemli tabiat harikaları arasında gösterilen Peribacalarının bulunduğu Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde inşa edilecek 923 konutun ihalesinin 24 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Karabel, geleneksel Türk mimarisinin ve kültürünün korunması, yöresel mimarinin geliştirilmesi için binalarda yeni tasarımlar gerçekleştirildiğini söyledi. 


Yöresel mimariye uygun projelendirilen konutlarda bölgenin önemli tarihi motiflerinin örnek alındığını...