10 / 05 / 2024

Volvo iş makineleri

Volvo iş makineleri

Volvo İş Makineleri’nin 2014 Üçüncü Çeyrek Raporu’nda yer alan açıklamaya göre firmanın Polonya, Hindistan ve Amerika’da ki beko loder ve greyder iş makinesi ürün geliştirme ve üretim faaliyetleri Volvo’ya ait olan SDLG firması tarafından yürütülecek.

Volvo'nun kompakt makinaları yola çıkıyor!

Volvo’nun kompakt makinaları “Küçük Makinalar Büyük İşler” konsepti ile Eylül ayında Türkiye’ nin 6 ilinde düzenlenecek saha etkinlikleri ile makina sahipleri ve operatörlerle buluşmaya hazırlanıyor...

36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda 'delil karartma' iddiası! Vali izni olmadan yapılıyor...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında il duruşma bile görülmeden bölgedeki iş makineleri vatandaş tarafından tepkiye neden oldu. Delil mi karartmaya çalışılıyor?

İş makinelerine olan talep yüzde 45 oranında artış gösterdi

Salgın, pandemi ve deprem döneminde ileri tarihlere ertelenen planlarında etkisi ile, bu sene iş makineleri sektöründe yüzde 45’lere varan talep artışı görülmekte. İşte konu ile ilgili haberin ayrıntıları...

Hasgün Hafriyat İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasgün Hafriyat İş Makineleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Öğündür tarafından kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

TürkTraktör’den iş makineleri alanında önemli gelişme!

Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk üretici firması TürkTraktör, önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. TürkTraktör, 2020’nin başında gerçekleştirdiği lansmanını yaptığı yerli kazıcı yükleyicilerde bininci iş makinesi üretimini gerçekleştirmeyi başardı.

Çek Kur İş Makineleri Ve Konteyner Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çek Kur İş Makineleri Ve Konteyner Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çakır ve Sedat Çakır ortaklığında kuruldu.

TMSF'den son dakika! AFAD'a 102 milyon TL destek!

TMSF, AFAD'a 102 milyon lira sağladığını bildirdi. Koza Altın bünyesindeki iş makineleri ve tecrübeli madenciler, arama kurtarma ekip ve ekipmanları bölgeye sevk edildi.

Teknik Filo Ve İş Makineleri Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Filo Ve İş Makineleri Kiralama Anonim Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Akyol tarafından kuruldu.

Zrv Vinç Ve İş Makineleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zrv Vinç Ve İş Makineleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Hamza Tokdemirli, Selman Tokdemirli ve Zeyd Tokdemirli ortaklığında kuruldu.

Siemens ankastre bulaşık makineleri kaç TL? Siemens ankastre bulaşık makineleri ne kadar? İşte fiyat listesi 

Evindeki bulaşık makinesini bir yenisi ile değiştirmeyi düşünenler ya da bulaşık maksinesi almayı düşüneler Siemens Ankastre Bulaşık Makine fiyatlarını araştırıyor. Peki Siemens Ankastre Bulaşık Makinesi fiyatları ne kadar? Siemens Ankastre Bulaşık Makineleri kaç TL? İşte fiyat listesi...

20 bin onsluk altın keşfinden yeni açıklama geldi! Kulaklarınıza inanamayacaksınız

Eskişehir’deki 20 bin onsluk altın keşfi müjdesinin geldiği sahada güvenlik önlemleri ve iş makineleri ile sondaj faaliyetleri devam ediyor. Şirket tarafından yeni keşfin ardından hızlanan çalışmalar ile ilgili açıklama geldi. Kulaklarınıza inanamayacaksınız...

Bosch Bulaşık Makineleri ne kadar? İşte Bosch Bulaşık Makineleri 30 Nisan 2022 Fiyat Listesi!

Beyaz eşya denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Bosch yenilikçi ürünleri ve tasarımlarıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler güncel fiyatları araştırıyor. Bosch Bulaşık Makineleri 30 Nisan 2022 fiyat listesini sizler için derledik...

Delonghi ekmek kızartma makineleri ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü için geri sayımın başladığı şu günlerde hediye arayışları da devam ediyor. Annesine en güzel hediyeyi almak isteyenler için Delonghi'den indirimli fiyatlarla satışlar başladı. Peki, Delonghi ekmek kızartma makineleri ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi...

Volvo iş makineleri Haberi

Volvo iş makineleri


Volvo İş Makineleri verimliliğini artırmak hedefiyle, gelecek dönemde üreteceği beko-loder ve greyder ürün grupları konusunda önemli kararlar aldı. Buna gore adı geçen ürünlerde Volvo İş Makineleri ürün geliştirme ile birlikte üretim faaliyetlerini Çin’deki iştiraki olan SDLG firması çatısı altında yürütecek. 


Volvo İş Makineleri verimliliği esas alan ve maliyetleri disipline eden bir yaklaşımın sonucu olarak operasyonel yapısını yeniden güncelledi. Volvo İş Makineleri’nin 2014 Üçüncü Çeyrek Raporu’nda yer alan açıklamaya göre firmanın Polonya, Hindistan ve Amerika’da ki beko loder ve greyder iş makinesi ürün geliştirme ve üretim faaliyetleri Volvo’ya ait olan SDLG firması tarafından yürütülecek. 


Hedef; Müşteri taleplerine daha iyi cevap vermek 


Üstün mühendislik teknolojisine sahip üretimler gerçekleştiren Volvo İş Makineleri, bu operasyon ile gelişen iş makinaları pazarında ve iş makinaları sektörünün alt segmentlerinde...