29 / 04 / 2024

Voyage Bodrum kiralık

Voyage Bodrum kiralık

Muğla İli Bodrum Belediye Başkanlığı, Eskiçeşme Mahallesi'nde yer alan Voyage Bodrum'u 10 yıllığına kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Bodrum’da kiralık ev kalmadı!

Türkiye'nin genelinde yaşanan kiralık ev sorunu tatilcilerin gözdesi Bodrum'a da sıçradı...

Türkiye'nin en pahalı kiralık evleri!

Türkiye'nin en pahalı kiralık evler listesi açıklandı. Listede ilk sırada Bodrum'daki lüks evler yer aldı. 

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Bodrum'da kiralık villalara talep arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağında şehirden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar Bodrum'a akın etti. Öyle ki ilçede bulunan kiralık villalarda yer kalmadı.

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

Bodrum'da geceliği 36 bin 425 liraya kiralık villa!

Dünyanın en pahalı kiralık 8 villası belirlendi. Bodrum'da bulunan bir malikane listede 5. sırada yer aldı. 

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Voyage Bodrum kiralık Haberi

Voyage Bodrum kiralık

Muğla İli Bodrum Belediye Başkanlığı, Eskiçeşme Mahallesi'nde yer alan Voyage Bodrum için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Bodrum'un en gözde otelleri arasında yer alan Voyage Bodrum'un 10 yıllık kirabedeli 48 milyon + KDV olarak belirlendi. Geçici teminat bedelinin 1 milyon 440 bin TL olarak belirlendiği  Voyage Bodrum'un arsa alanı 5 bin 167 metrekare.

Yatırımcıların radarına giren ihale 9 Haziran 2022 tarihinde saat 10:30'da Bodrum Belediyesi Merkez Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. Bodrum Bardakçı Koyu'nda yer alan Voyage Bodrum'un yanında Salmakis ve Azka Otel bulunuyor. 

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...
 

TAŞINMAZ KİRAYA VERİLECEKTİR
Muğla İli Bodrum Belediye Başkanlığından:
1. Bodrum Belediyesinin mülkiyetinde bulunan aşağıda niteliği yazılı; 1 adet taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a kapalı teklif usulüne
göre kiralama ihalesine çıkartılacaktır.