07 / 07 / 2024

VR gözlük fiyatları

VR gözlük fiyatları

VR gözlük setleri arasında Amazon’da en çok beğenilen Quest’in All-In-One seti. İşte setin fiyatı ve özellikleri.

Ankara'nın 'en güzel köyü' seçildi! Arsa ve ev fiyatları fırladı!

Kızılcahamam'a bağlı Alibey köyü Ankara'nın en güzel köyü seçildi. Tarımsal faaliyetler, doğal güzellikler ve geleneksel köy yaşamıyla dikkat çeken köyün en güzel köy seçilmesiyle birlikte ev ve arsa fiyatları yükselmeye başladı.

Günlük hurda fiyatları! Bakır hurda fiyatlarına okkalı zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır fiyatlarının tarihin en yüksek seviyesine yükselmesi ile bakır hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Günlük hurda fiyatları.

Günlük demir fiyatı: İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? Demire zam geldi mi? 6 Mayıs demir fiyatları

Günlük demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde yer alıyor. Demir fiyatlarına zam geldi mi? Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatı kaç lira? 6 Mayıs 2024 demir fiyat listesi...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

Ünye, Trabzon, Sakarya ve Zonguldak fındık fiyatları tek tek açıkladı! Güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlar serbest piyasası da etkiledi. Peki güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? İşte 4 Eylül 2023 fındık fiyat listesi.

TMO güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Zonguldak fındık fiyatları açıklandı! İl İl fındık fiyatları 

TMO güncel fındık fiyatları açıklandı. İl il açıklanan fındık fiyatları merak ediliyor. Peki Trabzon, Ordu, Zonguldak, Samsun fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il güncel fındık fiyat listesi...

Kurbanlık fiyatlarında şok eden düşüş! Fiyatlar resmen dibi gördü!

​​​​​​​Ankara'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü kurbanlık satışını sona erdiren besiciler pazardan ayrılmaya başladı. Bayramın ilk günü küçükbaşların fiyatının 10 bin lira seviyesinde seyrettiğini ifade eden satıcılar fiyatların şu anda 4-5 bin liraya düştüğünü söyledi.

Apple Vision Pro'ya büyük rakip! HTC'de AR/VR gözlüğünü duyurdu

Apple, geçtiğimiz gün yaptığı WWDC 23 etkinliğinde dünyaya duyurduğu karma gerçekliği gözlüğü Vision Pro sahip olduğu fonksiyonların yanında 3 bin 500 dolarlık fiyatıyla da gündeme geldi. Vision Pro’ya rekabette olduğu firmalardan yanıt ise gecikmedi.

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde artıyor! Güncel fiyatları görünce reyonlarda adım atamıyor!

Fındık fiyatlarındaki zamlı süreç hiç hız kesmiyor ve her hafta yenilenen fiyatlar, tüketicilerin cebini yakmaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte bir kez daha güncellenen fındık fiyatları, müşterilerin dikkatini çekiyor ve indirim bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor.

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum çiftçiler tarafından yakından takip ediliyor. ''Fındık fiyatları ne kadar, fınfık fiyatlarına zam geldi mi?'' sorusu gümdende yer alırken, güncel fındık fiyat listesi belli oldu. 3 Mayıs 2023 fındaık fiyat listesi.

VR gözlük fiyatları Haberi

VR gözlük fiyatları

Sanal gerçeklik oyunları, Metaverse evrenine girme çabaları derken bir gün her evde olacak VR (Sanal Gerçeklik) gözlükler ve aksesuarlar sürekli gelişmeye devam ediyor.

Oculus markasını alan Meta şirketi Oculus’un Quest gibi VR gözlük setlerini de Meta Quest ismiyle değiştirdi.

Meta Quest 64 GB VR Gözlük Seti: 10.299,00 TL

Marka: Meta (Eski: Oculus)

5 yıldız üzerinden 4,7   

Satış Yeri: amazon.com.tr 

PC Opsiyonel

Hepsi bir arada VR, akıllı telefon uygulaması, bağlantı kablosu veya oyun bilgisayarı ile çalışabiliyor.

Altı Serbestlik Derecesi: 6DOF ile kulaklık, hem başınızın hem de vücudunuzun hareketini izler ve ardından bunları gerçekçi bir hassasiyetle VR'ye dönüştürür. Harici sensör gerekmez.

Yeniden Tasarlanan Dokunmatik Kontrolörler: Meta Quest 2 Touch kontrolörleri, geliştirilmiş ergonomi ile yükseltildi.

Yumuşak Kayış: Her tür oyuncu için hafif konfor sunmak üzere tasarlandı. Bu yumuşak kayış,...