02 / 05 / 2024

Water Garden İstanbul ulaşım

Water Garden İstanbul ulaşım

Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul projesiyle yeme içme-şehri kuruyor. 750 milyon lira yatırım bedeliyle Ataşehir'de hayata geçirilecek olan proje, “tadı başka” sloganıyla, gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak.

Rams Garden'da tapusu hazır daireler! Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçelievler'de yükselen Rams Garden projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. 43 bin 300 metrekarelik koru alanıyla dikkat çeken projede tapu teslimleri de hemen yapılıyor.

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Rams Garden Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da erken teslim fırsatı başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.

Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı! Yüzde 30 peşinat 24 ay vade!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da büyük yıl sonu avantajı başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Rams Garden fiyat 2022! Rams Garden fiyat listesi Eylül 2022...

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan Rams Garden projesinde, 24 ay vade 0 faiz imkanı sunuluyor. Rams Garden fiyat 2022 bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Rams Garden fiyat 2022...

RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa çıktı!

İstanbul Bahçelievler’de yepyeni bir yaşam sunan RAMS Garden, ön lansman kampanyasıyla satışa sunuldu. 2-4 Eylül tarihleri arasında yapılan ön lansmanda, 5000’nin üzerinde kişi satış ofisini ziyaret etti.  

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 

Rams Türkiye, İstanbul Bahçelievler'deki yeni projesi Rams Garden için düğmeye bastı. Rams Garden projesiyle bahçelievlere 796 adet ferah konut ve ticari üniteler geliyor. İşte Rams Garden projesiyle ilgili tüm detaylar...

Beyoğlu'ndaki Hilton Garden Inn Oteli’nin imar planı iptal edildi!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Sütlüce Mahallesi’ndeki inşaatı sırasında etrafında yer alan binalara verdiği zararla tartışmalara sebep olan Hilton Garden Inn Oteli’nin parseliyle ilgili imar planı değişikliği yargı tarafından iptal edildi. 

Royal Garden Yakacık'ta 700 bin TL'ye 2+1!

Royal Group tarafından İstanbul Kartal Yakacık'ta konumlanan Royal Garden'da 2+1 daireler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede, 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks konutlar da yer alıyor. 

Avcılar Garden güncel fiyatları!

Avcılar Garden güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. Bayburtlu İşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avcılar Ambarlı'da inşa ediliyor.

Econ Garden 2020'de teslim! Yeni proje!

Econ Garden projesi Econ İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçiriliyor.  2020 yılında teslim edilmesi öngörülen projenin çatı katındaki havuzuyla Belgrad Ormanı ve İstanbul şehir manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. 

Edonia Garden'ın lansmanı yapıldı!

Kar Yapı, İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te hayata geçirdiği ‘Edonia Garden’ projesini satışa çıkardı. 

Water Garden İstanbul ulaşım Haberi

Water Garden İstanbul ulaşım
Ziylan Gayrimenkul, WaterGarden İstanbul projesiyle yeme içme-şehri kuruyor. 750 milyon lira yatırım bedeliyle Ataşehir'de hayata geçirilecek olan proje, “tadı başka” sloganıyla, gastronomi, eğlence ve kültür merkezi olarak dünyada ilk olacak. WaterGarden İstanbul'un 2016 yılının ikinci çeyreğinde ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacağını belirten Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, projenin 2000 kişiye de istihdam sağlayacağını söyledi. İstanbul halkının yanı sıra, yerli ve yabancı turistler için de, farklı lezzet ve eğlence seçenekleri sunacaklarını ifade eden Ziylan, “WaterGarden İstanbul'da, Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler, Türkiye'nin her köşesinden yöreye özgü geleneksel tatların İstanbul'daki ilk adresleri, Anadolu ilk defa yer alacak markalar, bistrolar, kafeler, food court ve lezzet noktaları yer alacak” dedi. Amerika'da ev dışı yeme içme içmeye harcanan miktarın 600 milyar dolar iken...