06 / 05 / 2024

Watergarden İstanbul 2016

Watergarden İstanbul 2016

Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İstanbul otellerinde doluluk oranı artıyor!

İstanbul, 2016 yılında turizmde ciddi bir kan kaybı yaşamıştı. 2016 yılı öncesindeki rakamlar henüz yakalanamasa da doluluk oranları ve fiyatlar artıyor.

Büyükyalı, Emlak Konut GYO’nun en çok satılan projeleri arasında!

Büyükyalı İstanbul, 2016’nın son 3 ayında 534 milyon TL’lik ciroya ulaşarak Emlak Konut GYO’nun en çok satılan projelerinden biri oldu.

Bulvar İstanbul 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Bulvar İstanbul 2016 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı.

Büyükyalı İstanbul 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Büyükyalı İstanbul 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Watergarden, Nisan'da açılacak!

Mahmut Ziylan, 250 milyon Euroluk yatırımla hayata geçirdikleri Watergarden İstanbul’un, dünyada bir ilk olma özelliği taşıyacağını söyledi. Watergarden'ın açılışının Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

Watergarden İstanbul bugün açılıyor!

Yeme-içme ve eğlence anlayışına farklı bir soluk getiren Watergarden İstanbul, konser maratonunu Hande Yener ile başlatıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesi Aralık 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul 2016 satışları...

Keleşoğlu Deniz İstanbul 2016 satış fiyatları!

4 bin 619 daire, 330 adet villadan oluşan Keleşoğlu Deniz İstanbul projesi 122 bin 500 metrekare alanda yükseliyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul 2016 satış fiyatları...

Watergarden İstanbul 30 Ağustos'ta açılıyor!

Dünyanın en büyük gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, 30 Ağustos’ta açılacak. Watergarden İstanbul, birbirinden keyifli etkinlikleri, lezzet dolu ikramları ve özel sürprizleriyle bugün 16.00’dan itibaren ziyaretçilerini bekliyor.

Watergarden İstanbul 29 Temmuz’da açılıyor!

Dünyanın en büyük gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Proje, açılış öncesi iş ve siyaset dünyasının katıldığı özel bir davete ev sahipliği yaptı.

Watergarden İstanbul basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

750 Milyon TL yatırım değeri olan, Avrupa’nın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Kentlerin planlanması insanların kaderini de belirleyecek!

Forum İstanbul 2016’nın son oturumlarında kentsel planlama, değişim ve dönüşüm, ekonomik boyutlarıyla yeni finansman modelleri, kentleşmenin önündeki fırsat ve tehditler masaya yatırıldı.

Watergarden İstanbul 29 Temmuz'da açılıyor!

Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Watergarden İstanbul 2016 Haberi

Watergarden İstanbul 2016

Ziylan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen; dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz 2016’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. 


Açılış öncesi kompleksin içerisinde yer alan, Türkiye’nin önde gelen markalarının temsilcileri, düzenlenen ilk kahvaltıda bir araya geldi, açılışa hazırlanan Watergarden Türkiye’nin merakla beklediği gastronomi ve eğlence merkezi Watergarden İstanbul, önceki gün Türkiye’nin önde gelen markalarının temsilcilerini ağırladı. Watergarden İstanbul’un bünyesinde yer alan, yeme-içme ve eğlence dünyasının önde gelen markalarının temsilcileri, Ziylan Gayrimenkul’un ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıda buluştu. 


Buluşmaya; Mehmet Ziylan, Fuat Akça, Aykut Büyükekşi, Cihan Kamer, Muzaffer Yıldırım, Mert Fırat, Abdullah Kavukçu, Engin Mepa, Abdullah Burnaz, İlhan Günay, Cüneyt Asan, İzzet Çapa, Ercüment Alptekin gibi iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. 


Türkiye’de sosyal yaşama yön verecek, dünya çapında bir ilke imza...