29 / 04 / 2024

We Haliçin ne kadarı satıldı

We Haliçin ne kadarı satıldı

Ilgın İnşaat’ın, Gaziosmanpaşa Belediyesi  iş birliğiyle sektöre kazandırdığı We Haliç projesi için 10 ayda yüzde 25 rezervasyon alındı.

KİPTAŞ We Haliç'in ilk etabında sona yaklaşıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından hayata geçirilen KİPTAŞ We Haliç projesinin ilk etabında sona yaklaşıldı. 

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 46'ya ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 44'e ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 40'a ulaştı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen We Haliç projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen olaylı projelerden olan We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmiyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar hızla tamamlanıyor. Projede betorname ve kaba imalat çalışmalarında sona gelindi....

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç'in inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği olaylı proje We Haliç'te çalışmalar tamamlanıyor. Projede saha güvenliğinin sağlanması için revizyon çalışmaları yürütülüyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 'We Haliç Kentsel Dönüşüm' açıklaması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, basında çıkan We Haliç Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaatların durduğuyla ilgili haberler hakkında açıklama yaptı. Belediye, inşaat çalışmaların hiç durmadığını, tüm kiraların eksiksiz ödendiğini açıkladı.

KİPTAŞ We Haliç'in inşaatı yeniden başladı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın yapımı 8 ay boyunca yapımına ara verilen Gaziosmanpaşa'da bulunan We Haliç projesine afet riski nedeniyle öncelik verildiğini açıkladı.

We Haliç fiyat tablosu!

We Haliç fiyat tablosu 292 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan We Haliç projesi 11 blok olarak Ilgın İnşaat tarafından inşa ediliyor...

We Haliç Gaziosmanpaşa güncel liste fiyatları!

We Haliç Gaziosmanpaşa güncel liste fiyatları 292 bin 940 TL'den başlıyor. We Haliç projesi Ilgın İnşaat tarafından inşa ediliyor...

We Haliçin ne kadarı satıldı Haberi

We Haliçin ne kadarı satıldı

We Haliç'in detaylarının ve projede gelinen son aşamanın aktarıldığı basın toplantısı bugün Sepetçi Kasrı'nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahin Yanmaz, Ilgın İnşaat Satış Pazarlama Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, Ilgın İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya katıldı.

TOKİ ve Emlak Konut’un en büyük müteahhit firmalarından olan  Ilgın İnşaat’ın, Gaziosmanpaşa Belediyesi  iş birliğiyle sektöre kazandırdığı Türkiye’nin master planlı ilk dönüşüm projesi olan WE Haliç yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Proje satışa sunulduğu 2017 yılının başından bu yana, projenin yüzde 25’lik bir diliminin rezervasyonu gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yanmaz, WE Haliç ile hızlı bir gelişim süreci içerisinde bulunan bölgenin değişimine sağladıkları örnek katkıdan dolayı son derece...