17 / 06 / 2024

WEC International yeni ofisleri

WEC International yeni ofisleri

WEC International franchise ofisleri açarak Türkiye'ye yatırım için ilgi duyan yabancı gayrimenkul yatırımcılarını getiriyor. Türkiye'den yurtdışına yatırım yapmak isteyen müşterilerinin taleplerine de yön veriyor...

Hakan Bucak'tan yeni gayrimenkul şirketi! 

Mars International, Mars Internatıonal Gayrimenkul Anonim Şirketi'ni kurdu. İşte yeni şirket ile ilgili tüm detaylar...

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Uçmak için sabırsızlandıran 16 yeni havalimanı!

CNN International yeni inşa edilen ve yenilenen havalimanlarını listeledi. Listede, dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'da yer aldı.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Choice Hotels International'dan İstanbul'a 2 yeni otel!

Choice Hotels International hızlı büyüme hedefiyle 2014 yılında girdiği Türkiye’de iki yeni otel açacak. Choice Hotels, 2016 yılının ilk çeyreğinde Güneşli’de Clarion Hotel İstanbul Mahmutbey’i, Sütlüce’de ise Clarion Hotel Golden Horn’u açacak.

Akmerkez Cinemapink Yılın Yeni Sineması ödülünü aldı!

Türkiye’de ilk kez kullanılan ses ve görüntü teknolojileri ile Akmerkez Cinemapink, The International Cinema Technology Association (I.C.T.A.) tarafından “Yılın Yeni Sineması” seçildi.

DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi!

DAP Yapı’nın İstMarina projesi, dünyanın en önemli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen ‘International Property Awards’da, ‘2014-2015 Yapı Geliştirme’ kategorisinde ‘Dünya’nın En İyi Projesi’ seçildi. DAP Yapı’ya yeni bir ödül daha geldi

Bursa’nın yeni stadyumu Timsah Arena'ya ödül!

Hasan Sözüneri Mimarlık tarafından tasarlanan Bursa'nın 43 bin 563 koltuk kapasiteli yeni stadyumu, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan ‘International Property Awards’ yarışmasında ödül kazandı.

Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak!

Dünyada 30 ülkede 11 marka ve 6 bin 300 otelle hizmet veren Choice Hotels International, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Haziran 2014'te Clarion markasıyla Türkiye'ye giren Choice Hotels, 2015'te İstanbul'da iki yeni otel açacak...

Fairmont Raffles, Bodrum ve İstanbul’da yeni oteller açmaya hazırlanıyor!

FAİRMONT, Raffles ve de Swissotel markaları ile 32 ülkede faaliyet gösteren Fairmont Raffles Hotels International ( FRHI ), Bodrum ve İstanbul’da yeni oteller açmaya hazırlanıyor.

Wec International gayrimenkul sektörüne standart getirmeyi hedefliyor!

Wec International,emlak taleplerini karşılayan, yüzde yüz Türk sermayeli bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Profesyonel bir ekiple hareket eden Wec International, sektöre standart getirmeyi hedefliyor.

Wec International 2014’te ofis sayısını 110’a çıkarmayı hedefliyor!

Yerli ve yabancı 70’in üzerinde franchise ofisi bulanan Wec International ofis sayısını yıl sonuna kadar 110’a çıkarmayı hedefliyor. Firma bu yıl Almanya, Azerbaycan ve Bulgaristan’da da ilk franchise ofislerini açacak…

Realty Plus Türkiye, yurt dışında da yeni şubeler açacak!

ABD' nin en hızlı büyüyen markalı emlak danışmanlık firması olan International Realty Plus, Türkiye' deki franchise atağına pararel olarak yurt dışında da yeni şubeler açacak...

WEC International yeni ofisleri Haberi

WEC International yeni ofisleri

WEC International franchise ofisleri açarak Türkiye'ye yatırım için ilgi duyan yabancı gayrimenkul yatırımcılarını getiriyor .


Vizyonu; dünya çapında marka olmak, misyonu ise emlak piyasasına profesyonel ve modern bir yaklaşım sunmak olan, konusuna hakim ve profesyonel kadrosu ile, saygın ve aranan bir adres haline gelen WEC International Türkiye'de yatırım yapmak isteyen yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına zengin portföy çeşitleri ve geniş franchising ağı sayesinde çözümler üretiyor. Yerli ve yabancı olmak üzere 60'ın üzerinde franchise ofisi bulunan WEC International, son dönemlerde ailesine kattığı franchise ofisler ve ofislerine verdiği destek hizmetler ile sektörün önde gelen franchise zincirlerinden biri haline gelmiş bulunuyor. Yüzde 100 yerli sermaye ile yurtdışına da franchise veren WEC International, Türkiye'den yurtdışına yatırım yapmak isteyen müşterilerinin taleplerine de yön veriyor. 


Birol Polat...