07 / 05 / 2024

wehaliç projesi pazarlama yöneticisi Melda Mutcuoğlu

wehaliç projesi pazarlama yöneticisi Melda Mutcuoğlu

Melda Mutcuoğlu, Gaziosmanpaşa’da, belediyenin işbirliği ile gerçekleştirilen WeHaliç Projesi Pazarlama Yöneticisi oldu. Peki, Melda Mutcuoğlu kimdir?

Melda Mutcuoğlu kimdir?

Melda Mutcuoğlu, Gaziosmanpaşa’da, belediyenin işbirliği ile gerçekleştirilen WeHaliç Projesi Pazarlama Yöneticisi oldu. Peki, Melda Mutcuoğlu kimdir?

WeHaliç fiyatları 219 bin TL'den başlıyor!

WeHaliç projesi, tarihi yarımadada gerçek İstanbul’un kalbinde yaşamak ve her sabah Haliç ve tarihi yarımada manzarasıyla uyanmak isteyenlere, lansman öncesi 219 bin liradan başlayan avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Evkalade projesi için geri sayım başladı!

Türkiye’de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe aracılık ve komisyon ödemeyi ortadan kaldırarak ilk olma özelliği taşıyacak “Evkalade” projesi için geri sayım başladı.

Türkiye'de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe bir ilk!

Türkiye’de gayrimenkul pazarlama ve satış sektöründe; aracılık ve komisyon ödemesini ortadan kaldırarak ilk olma özelliği taşıyacak “Evkalade” projesi için Netkon İnşaat A.Ş. ve TUREP firmaları güçlerini birleştirdi.

İlhan Kaya kimdir?

WeHaliç Projesi Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya kimdir? İlhan Kaya bugüne kadar hangi işlere imza attı?

DKY Kartal, En İyi Pazarlama Kampanyası ödülünü kazandı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Sign of the City Awards 2015' ödülleri sahiplerini buldu. DKY İnşaat'ın ‘DKY Kartal' projesi ‘En İyi Pazarlama Kampanyası' ödülünü kazandı.

Sinpaş GYO Aydos Country projesi sosyal medyada lider!

Sinpaş GYO’nun “İstanbul Anadolu Yakası’nın en doğal projesi” olarak geliştirdiği Aydos Country’nin sosyal medya pazarlama stratejisi, Facebook tarafından “Success Story” (başarı hikayesi) seçildi.

Green Life Projesi'nde 1 yıl ötelemeli ödeme fırsatı!

Katal İnşaat'ın son projesi Green Life'a ilginin yoğun olduğunu belirten Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, uygun kredi avantajları ile 1 yıl ötelemeli ödeme fırsatı sağladıklarını söyledi.

Şua İnşaat Fikirtepe projesi Mayıs'ta satışa sunulacak!

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, Fikirtepe Projesi'nin iddialı projelerden biri olduğunu ifade ederek, 3 blok yükselecek projelerde az sayıda olmak üzere 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 yaklaşık 750 konutun yer alacağını söyledi.

Şua İnşaat'ın Fikirtepe projesi Mayıs'ta satışa çıkacak!

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, Fikirtepe Projesi'nin iddialı projelerden biri olduğunu ifade etti. 3 blok yükselecek projelerde az sayıda olmak üzere 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 yaklaşık 750 konutun yer alacağını söyledi.

Ferda Deveci, Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Ferda Deveci yaklaşık 2 ay önce Makyol Yaşam Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Deveci, Demir İnşaat Pazarlama ve Satış Müdürlüğü'nden sonra Makyol Yapı'da çalışmaya başladı.

Denizli’yi Pamukkale ve Karahayıt uçuracak!

Termal Sağlıkta Marka Kent Pamukkale-Karahayıt Projesi Pazarlama Stratejisi Çalıştayı tamamlandı. Denizli'de turizm sektörünün büyüyeceğini belirten Başkan Osman Zolan, Pamukkale ve Karahayıt'ı kentin lokomotifi yapacaklarını söyledi

Kucukoteller.com.tr, Hotel Care ile pazarlama partneri oluyor!

www.kucukoteller.com.tr’in yeni projesi Hotel Care, başta İstanbul olmak üzere üyelerine turistik pazarlama desteği ve 360 derece danışmanlık hizmeti vererek, turizm sektörü için önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor...

wehaliç projesi pazarlama yöneticisi Melda Mutcuoğlu Haberi

wehaliç projesi pazarlama yöneticisi Melda Mutcuoğlu

Melda Mutcuoğlu, Gaziosmanpaşa’da, belediyenin işbirliği ile gerçekleştirilen WeHaliç Projesi Pazarlama Yöneticisi olarak göreve başladı.


Mutcuoğlu, daha önce Doğuş Yayın Grubu, Aremas Gayrimenkul bünyesinde Akzirve Gayrimenkul Strada, Bizimtepe Aydos ve Greenox projelerinde pazarlama yönetimi görevlerinde bulundu.


We Ilgın Haliç İnşaat Satış ve Pazarlamadan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan BUCAK, hem nitelik hem de nicelik olarak İstanbul’un en önemli projelerinden birini Gaziosmanpaşa’da, belediyenin işbirliği ile gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Hakan BUCAK, “İstanbul sevdalılarına özel tasarlanan bu projeyi kamuoyuna ve müşterilerimize en iyi şekilde yansıtacak kadroyu bulmakta oldukça seçici davrandık. Gerek sayın İlhan KAYA’nın gerekse de sayın Melda MUTCUOĞLU’ nun, şirketimize önemli bir katmadeğer sağlayacağına inancımız tamdır, kendilerine başarılar diliyoruz”...