30 / 04 / 2024

Wilo pompa fiyat

Wilo pompa fiyat

Turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürleri bir araya getiren buluşmada, Wilo standında sergilenen “Emuport”, “Stratos Giga”, “Stratos” ve “Yonos Maxo” ürünleri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Akaryakıtta bir indirim daha! İşte 24 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre akaryakıta yeni bir indirim daha geliyor. Peki benzin fiyatı ve motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte il il 23 Şubat 2023 akaryakıt pompa fiyatları...

Motorine gece yarısı okkalı zam! Pompa fiyatları 22 TL'yi geçti! Opet, Shell, Petrol Ofisi ve BP 16 Nisan fiyat listesi!

Dün gece yarısından geçerli olacak şekilde motorinin litre fiyatına 1 lira 79 kuruş zam geldi. İşte Opet, Shell, Petrol Ofisi ve BP 16 Nisan fiyat listesi...

EPDK harekete geçti! Bunu yapana ceza!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, akaryakıt bayilerinin tabelaya yazdıkları fiyat ile pompa fiyatının birbirini tutmadığına yönelik iddialar üzerine inceleme başlatıldı.

Motorine 18 kuruşluk zam!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litresine 18 kuruş zam yapılması bekleniyor. Fakat söz konusu zam ÖTV'den karşılanacak ve pompa fiyatına yansımayacak.

Motorinde 21 kuruş indirim!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından alınan bilgiye göre, indirim pompa fiyatına bu gece yarısından itibaren yansıyacak.

Wilo'dan Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim semineri!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi.

Wilo İMSAD Ekonomi Toplantısı'nı gerçekleştirdi!

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında bulunduğu “ İMSAD Ekonomi Toplantısı ”, ekonominin baş aktörlerini bir araya getirdi.

İMSAD 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti!

Pompa sistemleri sektörünün lider markası Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.'nin sponsorları arasında olduğu "6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi", Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katılımıyla İstanbul'da gerçekleştirildi.

6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi yapıldı!

Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin sponsorları arasında olduğu “ 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi ”, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirildi.

Wilo 6. Uluslararası İnşaat Kalite Zirvesi'ne katılıyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin ( Türkiye İMSAD ) üyesi olan Wilo Pompa Sistemleri A.Ş., İMSAD tarafından düzenlenen “6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi”ne sponsor oldu.

Wilo enerji verimliliği sağlayan pompaları ile en iyi AVM'lerin tercihi oldu!

Zorlu Center AVM’den Akasya Acıbadem AVM’ye, Trump Towers’tan Marmara Park AVM ve Terra City AVM’ye kadar önde gelen alışveriş merkezleri Wilo’nun geliştirdiği yüksek oranda enerji verimliği sağlayan pompa sistemlerini tercih ediyor...

Wilo Sodex 2014 Fuarı'na katıldı!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi olan WILO, iklimlendirme ve tesisat alanlarında faaliyet gösteren onlarca firmayı bir araya getiren ISK - SODEX 2014 Fuarı’na katılım sağladı.

Wilo Su İçin Yürüyoruz etkinliğini gerçekleştirdi!

Pompa sistemleri sektörünün lider kuruluşu WILO ile Kozyatağı Rotary Kulübü’nün işbirliğiyle Dünya Su Günü kapsamında, İstanbul’da su yürüyüşü gerçekleştirildi. “Su İçin Yürüyoruz” etkinliği, 21 Mart’ta Bağdat Caddesi’nde düzenlendi.

Wilo pompa fiyat Haberi

Wilo pompa fiyat

Turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürleri bir araya getiren buluşmada, Wilo standında sergilenen “Emuport”, “Stratos Giga”, “Stratos” ve “Yonos Maxo” ürünleri katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.


Otel Satın Alma Müdürleri ve Eğitimi Derneği tarafından organize edilen, sponsorları arasında Wilo Pompa Sistemleri A.Ş.’nin de bulunduğu “2. Satınalma, Gastronomi ve Teknik Sektör Buluşması” Antalya’da yapıldı. Belek Maritim Pine Beach Resort Hotel’de gerçekleşen toplantı, turizm sektöründe hizmet veren firmalar ile satınalma ve teknik müdürlerini bir araya getirdi.


Türkiye ekonomisinin önemli kollarından birini oluşturan turizm sektörünün masaya yatırıldığı toplantıya, turizm sektörüne ürün tedarik eden çok sayıda firma katıldı. Fuaye alanında gerçekleştirilen ürün sergilemelerinde, katılımcılar tarafından en çok ziyaret edilen firmaların başında ise buluşmaya ilk kez katılan Wilo yer aldı.


Wilo standına gelen...