28 / 04 / 2024

Motorine gece yarısı okkalı zam! Pompa fiyatları 22 TL'yi geçti! Opet, Shell, Petrol Ofisi ve BP 16 Nisan fiyat listesi!

Motorine gece yarısı okkalı zam! Pompa fiyatları 22 TL'yi geçti! Opet, Shell, Petrol Ofisi ve BP 16 Nisan fiyat listesi!

Dün gece yarısından geçerli olacak şekilde motorinin litre fiyatına 1 lira 79 kuruş zam geldi. İşte Opet, Shell, Petrol Ofisi ve BP 16 Nisan fiyat listesi...



Ceren YÖRÜK BULUT

Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle 130 doların üzerini gören brent petrol, diyalog çabalarının oluşması sonrasında 98 dolara kadar inmişti. Fakat yeniden yükselmeye başlayan brent petrol son olarak 111 doları gördü. Hal böyle olunca milyonlarca sürücü tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt fiyatlarında zam beklentisi oluştu. Konu ile ilgili yaşanan gelişmelere göre, dün gece yarısından geçerli olacak şekilde motorinin litre fiyatına 1 lira 79 kuruş zam geldi. Yapılan okkalı zam sonrasında motorinin litre fiyatı İstanbul'da 20,23 TL'den 22,02 TL'ye, Ankara'da ve İzmir'de 20,31 TL'den 22,1 TL'ye çıktı.

Motorine gece yarısı okkalı zam! Pompa fiyatları 22 TL yi geçti! Opet, Shell, Petrol Ofisi ve BP 16 Nisan fiyat listesi!

MOTORİNİN LİTRESİ KAÇ TL?

Dün gece yarısı gelen zam sonrasında motorinin litre fiyatı mega kent İstanbul'da 20,23 TL'den 22,02 TL'ye, Ankara'da ve İzmir'de 20,31 TL'den 22,1 TL'ye çıktı.


Peki gelen zam sonrasında 1 litre benzin, motorin ve LPG bugün kaç TL oldu? İşte Opet, Shell,  Petrol Ofisi, BP ve Total 16 Nisan fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön