05 / 05 / 2024

Windowist Tower 2016 tasarımları

Windowist Tower 2016 tasarımları

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Moskova'da Trump Tower mı inşa edilecek?

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketi Trump Organization'ın 2015'in sonu ve 2016 başında Moskova'da Trump Tower inşa etmeyi görüştüğü iddia edildi.

Torun Tower'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul İli Şişli İlçesi Torun Tower Projesi 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Tower'ın 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 246DY1C pafta, 9773 ada, 6.842 metrekare yüzölçümlü Nurol Tower projesinin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Babacan Premium Tower fiyatları 2016!

Babacan Holding imzasıyla hayata geçirilen Babacan Premium Tower projesinde satışlar başladı. Proje 262 daireden meydana geliyor. İşte Babacan Premium Tower fiyatları 2016...

Basın Ekspres G Tower fiyat listesi 2016!

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen Güneşli G Tower projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. İşte Basın Ekspres G Tower fiyat listesi 2016...

Windowist Tower ofislerini sağlık standartlarına uygun tasarlıyor!

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

İstanbul Tower 205 Levent Projesi!

İstanbul Tower 205 Levent projesi Metal Yapı Konut A.Ş. imzasını taşıyor. İstanbul Tower 205 projesinin tanıtımı Cityscape Global 2016 Fuarı'nda gerçekleştirildi...

İstanbul Tower 205, Cityscape Global 2016'da tanıtılıyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da birçok önemli projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, iki büyük projesi ‘Blue Lake’ ve ‘İstanbul Tower 205’ ile Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Windowist Tower girişimcileri zirveye taşıyacak!

Windowist Tower, en üst kalitede sunduğu hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri ile kısa zamanda iş hayatının prestij ve buluşma noktası haline geldi. Kule, şimdi de girişimcileri zirveye taşımaya hazırlanıyor.

Nurol Tower basın toplantısı 3 Mayıs'ta!

İstanbul’a seçkin projeler kazandıran gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşu Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Nurol Tower’ın basın toplantısı 3 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Antalya Expo Tower günde 3 metre yükseliyor!

Antalya'nın 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla düzenleyeceği Expo 2016 Antalya'nın en önemli simgelerinden 'Antalya Expo Tower' adlı 100 metre 70 santimlik kulenin inşaatı, günde 2- 3 metre yükseliyor.

Regnum Sky Tower teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek!

Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen 'mutlu ofis' projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.

Regnum Sky Tower'da teslimler 2016 Haziran'da başlıyor!

ANKARA'DA "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Uzaltaş A.Ş., Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.

Windowist Tower 2016 tasarımları Haberi

Windowist Tower 2016 tasarımları

Çok sayıda kişinin aynı anda çalıştığı ofis ortamları, gerekli önlemler alınmadığı takdirde sağlığı ciddi boyutlarda tehdit ediyor. Sürekli kapalı ortamlarda çalışanlarda; halsizlik, baş ağrısı, sersemlik hissi, mide bulantısı, ciltte kuruluk, çeşitli göz rahatsızlıkları, burunda tıkanıklık ya da akma şeklinde ortaya çıkan bu rahatsızlıklar “Hasta Bina Sendromu” olarak adlandırılıyor. Çalışanların günlerinin en az üçte birini geçirdiği ofislerde kullanılan malzemelerin yanı sıra, binaların nefes alıyor olması en önemli etkenlerden biri.


Dünya Sağlık Örgütü (WHO), farklı dönemlerde yayınladığı raporlar ile günümüz insanlarının zamanının yüzde 90’ının kapalı mekanlarda geçirdiğini ortaya koyuyor. Bu oranın yüzde 70’ini ofisler, geri kalan yüzde 20’sini ise ev ortamı oluşturuyor. Zamanının büyük çoğunluğunu plazadaki ofisinde geçiren bir kişi en az saatte 35 metreküp temiz havaya ihtiyaç duyuyor. Penceresi açılmayan ve...