12 / 05 / 2024

windowist tower kısa süreli ofiz hizmeti

windowist tower kısa süreli ofiz hizmeti

Windowist Tower'da kısa süreli ofis hizmeti ile ofisleri günlük, haftalık şekilde kiralayabiliyor, profesyonel bir ortamda çalışmalarınızı sürdürebiliyorsunuz...

Metin Bulut: Deprem konutları kısa zamanda tamamlanacak!

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ'daki deprem konutlarının kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Bulut, "Süreç planlandığından daha iyi bir şekilde işliyor" dedi...

Cevdet Yılmaz: Belediyeler esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladı!

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında belediyelerin, esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladığını belirtti...

İntema İnşaat kısa çalışma ödeneğinden yararlanacak!

İntema İnşaat, ay sonunda ilgili personelin puantaj bilgilerinin Türkiye İş Kurumu'na bildirilmesini takiben, kısa çalışma ödeneğinden yararlanılması bekleniyor.

Rifat Hisarcıklıoğlu: Nefes kredisini en kısa sürede başlatmak istiyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı istediklerini dile getirdi.

İhlas Gayrimenkul'den kısa çalışma ödeneği için başvuru!

İhlas Gayrimenkul, Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını kapsamında "Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik" çerçevesinde ilgili kuruma başvuruda bulundu.

Kuyumcukent GYO 3 aylık kısa çalışma modeline geçti!

Kuyumcukent GYO'nun COVID-19 virüs salgını nedeniyle 3 ay süreyle dönüşümlü ve/veya part-time çalışılarak "Kısa Çalışma" modeline geçilmesine karar verildi.

İŞKUR'dan 4.800 TL kısa çalışma ödeneği verilecek! 

İŞKUR, koronavirüs tedbirleri kapsamında işçilere kısa çalışma ödeneği verecek. İŞKUR tarafından verilecek ödeme tutarı en fazla 4.800 TL olacak.

Kısa vadeli dış borç stoku 123.6 milyar dolar!

Türkiye Cumhuriyet Merkez (TCMB) 2020 ocak dönemi kısa vadeli dış borç istatistiklerini açıkladı. Kısa vadeli dış borç stoku, 2019 yıl sonuna göre önemli bir değişiklik göstermeyerek 123.6 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Van'daki hasar tespit çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak!

Ekiplerin 24 saat esasına göre çalıştığını söyleyen Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "Hasar tespit çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak." dedi...

DASK: En kısa sürede hasar tespitine başlayacağız!

Elazığ’da 42 bin 955, Malatya’da 62 bin 680 konutun Zorunlu Deprem Sigortası bulunuyor. Bu zamana kadar 750'ye yakın ihbar aldığını açıklayan DASK, hasar tespit çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını açıkladı. 

Mingroup Gayrimenkul Danışmanlık Sağlık ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mingroup Gayrimenkul Danışmanlık Sağlık ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metanet İsmayılova ve Narmin İsmayılova tarafından kuruldu.

Kısa vadeli dış borç eylülde 121,3 milyar dolar oldu!

Kısa vadeli dış borç stoku, eylül ayında geçen yılın sonuna kıyasla yüzde 6 artış göstererek 121,3 milyar dolar oldu.

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

windowist tower kısa süreli ofiz hizmeti Haberi

windowist tower kısa süreli ofiz hizmeti

Maslak'ta yer alan Windowist Tower 26 kattan oluşuyor. Hazır ofis hizmeti veren Windowist Tower'da doluluk oranı yüzde 70'i buluyor.



Windowist Tower  örnek ofis görüntülerini izlemek için tıklayın



Windowist Satış ve Pazarlama Müdürü Belit Ündüz Windowist'i anlatıyor




Günlük ofis hizmeti ile müşterilere günlük, haftalık ofis kiralama imkanı sunuluyor. 


Böylelikle, dışarıdan gelen müşteri her hangi bir yerde toplantı yapmak yerine, profesyonel bir 


şekilde çalışmalarını yürütebiliyor. Windowist Tower'da üst düzey yöneticilere, girişimcilere, serbest çalışanlara ve KOBİ'lere yönelik hizmetler yer alıyor.



Windowist Tower Maslak'ta 5-7 kişilik 64 adet corner suit ofisler, 2-3 kişilik 79 adet ofisler, 


5 kişilik 23 adet ofis ve tek kişilik 16 adet ofis bulunuyor.



Windowis'te dünyanın en son Ice Bar'ı yer alıyor. Dünyada 6. olan Ice Bar Windowist Tower Maslak içerisinde yer alıyor. Windowist içerisinde çeşitli sosyal...