06 / 05 / 2024

Winlife Pendik konum

Winlife Pendik konum

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Ondörtüç Pendik projesine en çok ilgi pilot ve doktorlardan geliyor!

İnsay Yapı'nın Pendik'te inşa ettiği projesi 'Ondörtüç Pendik'e en çok ilgi bulunduğu konum ve lokasyon sebebiyle sağlık çalışanları ve havaalanı personelinden geliyor.

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Hak Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor..

Winlife ve Onlife'ta kazandıran kampanya dönemi!

Hak Yapı, başlattığı kampanya ile Pendik’te hayata geçirdiği Winlife'ta kira garantisi ve Onlife'ta ise ödeme kolaylığı sunuyor..

Onlife ve Winlife Evleri'nde kampanyalı ödeme fırsatı!

Hak Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Winlife ve Onlife projelerinde kampanya hazırlandı. Winlife'ta 24 ay 2 bin TL kira garantisi, Onlife'ta ise 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor..

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Hak Yapı, Pendik’te inşa ettiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Winlife'ta 1+1'ler 316 bin TL'den başlıyor!

Winlife projesi Hak Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. 142 daire ve 12 ticari üniteden oluşan proje  ''Hayatın kazananı siz olun'' sloganıyla tanıtılıyor. 

Winlife ve Onlife projelerinde kazandıran kampanya dönemi!

Hak Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde başlattığı kampanyalarla kazandırmaya devam ediyor..

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Pendik Winlife fiyat 2018!

Kalite ve konforun en üst seviyede tutulduğu Winlife'ta 24 ay kira garantisi sunuluyor. Projede fiyatlar 316 bin TL’den başlıyor..

Onlife ve Winlife'ın lansmanı yapıldı! 60 ay 0 faiz!

Anadolu Yakası’nın yeni yatırım merkezlerinden biri olan Pendik’in prestijli projeleri Winlife ve Onlife'ın lansmanı bugün yapıldı...

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

Pendik Winlife satış ofisi!

İstanbul Pendik'te Hak Yapı tarafından hayata geçirilen Winlife projesinde 142 adet ofis ve 12 adet ticari alana yer veriliyor. Projede 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerine yer veriliyor...

Winlife Pendik satılık daire!

Konut ve ofislerden oluşan Hakyapı Winlife projesi 12 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. Winlife Pendik satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Winlife Pendik konum Haberi

Winlife Pendik konum

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Winlife Pendik projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri yer alıyor. 

Hak Yapı  imzasını taşıyan Winlife Pendik projesi 4 bin 572 metrekare arsa alanına sahip. Daire alanlarının 67 ile 116 metrekare arasında değiştiği Winlife Pendik 12 katlı tek blok olarak yükseliyor. 

24 ay kira garantisi sunulan projede 1+1 dairelerin fiyatları 316 bin TL’den başlıyor.  Winlife Pendik projesinde ofis veya home-ofis konseptinde 142 daire bulunuyor. 


Winlife Pendik projesinde spor salonu, sauna, açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, 7-24 güvenlik mevcut.  

 
Winlife Pendik'ten metro ile Kadıköy’e, İDO ile Yenikapı’ya, E-5 ve TEM otoyoluyla İstanbul ‘un her yerine; yanı başındaki Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de dünyanın her köşesine kolay ulaşılabiliyor.

Winlife Pendik iletişim!
Telefon: 444...