27 / 05 / 2024

Winlife

Winlife

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Tahincioğlu İstinye'ye konut, apart otel ve park yapacak!

Emlak Konut İstinye arazi ihalesini kazanan Tahincioğlu; "İhaleyi, Emlak Konut GYO'nun düzenlediği tüm tüm ihaleler içindeki en yüksek arsa satış bedeli 1 milyar 876 milyon 392 bin TL ile kazanmanın gururunu yaşıyoruz." dedi..

Özcan Tahincioğlu: Konutta maliyetler yüzde 15 arttı, zam kaçınılmaz!

Son 1 yılda inşaat sektöründe maliyetlerin yüzde 15 arttığını belirten Tahincioglu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioglu, kâr oranları düşen şirketlerin yakında zam yapmak zorunda kalacağını ifade etti.

Özcan Tahincioğlu: Eylülde yeni projeye başlıyoruz!

Tahincioğlu , 28 Mart'ta ihaleyle 525 milyon 500 bin TL bedelle aldıkları Ataşehir'deki Finans Merkezi'nin yanındaki araziye Kozken inşaat ile 275 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını belirtti. Yeni projenin inşaatına Eylül ayında başlanacak...

Tahincioğlu Ataşehir Finans Merkezi'nde 200 milyon dolara ofis projesi yapıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ataşehir Finans Merkezi'nde yeni bir ofis projesine başlıyor

Hak Yapı Onlife ve Winlife'ta kazandıran fırsat!

Hak Yapı imzalı Onlife ve Winlife projeleri, yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Onlife'ta vade farksız 60 ay vade fırsatı, Winlife'ta ise 2 sene ay boyunca 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Winlife'ta kira garantisi, Onlife'ta 0 faiz fırsatı!

Hak Yapı tarafından hayata geçirilen Winlife ve Onlife projeleri için hazırlanan kampanyalar yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor..

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Hak Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor..

Winlife ve Onlife'ta kazandıran kampanya dönemi!

Hak Yapı, başlattığı kampanya ile Pendik’te hayata geçirdiği Winlife'ta kira garantisi ve Onlife'ta ise ödeme kolaylığı sunuyor..

Onlife ve Winlife Evleri'nde kampanyalı ödeme fırsatı!

Hak Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen Winlife ve Onlife projelerinde kampanya hazırlandı. Winlife'ta 24 ay 2 bin TL kira garantisi, Onlife'ta ise 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor..

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Hak Yapı, Pendik’te inşa ettiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Winlife'ta 1+1'ler 316 bin TL'den başlıyor!

Winlife projesi Hak Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçiriliyor. 142 daire ve 12 ticari üniteden oluşan proje  ''Hayatın kazananı siz olun'' sloganıyla tanıtılıyor. 

Onlife'ta 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Hak Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Kampanya dahilinde Onlife'ta vade farksız 60 ay vadelendirme yapılıyor..

Winlife ve Onlife projelerinde kazandıran kampanya dönemi!

Hak Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde başlattığı kampanyalarla kazandırmaya devam ediyor..

Winlife Pendik iletişim!

Winlife Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ofis veya home-ofis konseptinde 142 daireden oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler tasarlandı. 

Pendik Winlife fiyat 2018!

Kalite ve konforun en üst seviyede tutulduğu Winlife'ta 24 ay kira garantisi sunuluyor. Projede fiyatlar 316 bin TL’den başlıyor..

Onlife ve Winlife'ın lansmanı yapıldı! 60 ay 0 faiz!

Anadolu Yakası’nın yeni yatırım merkezlerinden biri olan Pendik’in prestijli projeleri Winlife ve Onlife'ın lansmanı bugün yapıldı...

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

Winlife Haberi

Winlife

Gayrimenkul sektörünün başarılı oyuncularından Tahincioğlu, Dubai’de gerçekleşen Cityscape Global 2017 Fuarı’nda bu yıl da 2 farklı projesiyle yerini adı. İstanbul’un önemli lokasyonlarında yer alan projelerini dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan Cityscape’te görücüye çıkaran Tahincioğlu, fuar süresince yatırımcılara projelerini tanıttı ve önemli iş bağlantıları kurma fırsatı yakaladı. Cityscape Global Fuarı’nın Türkiye’nin emlak projelerinin başka coğrafyalara tanıtılması ve yeni işbirlikleri açısından önemli bir fuar olduğunu belirten Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Türkiye ekonomisine değer kattığımız projelerimizle yurtdışında gerçekleşen pek çok organizasyonda yerimizi almaya ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Yepyeni projelerimizle de bu değeri büyütmek için çalışıyoruz” dedi.


Özcan Tahincioğlu: “Cityscape’e 2 farklı projemizle katılıyoruz”

Cityscape Global 2017 Fuarı’na 2 proje ile katıldıklarını belirten Özcan Tahincioğlu, “Sektörü yakından...