06 / 05 / 2024

Wish İstanbul kroki

Wish İstanbul kroki

İçerisinde yer alan 2 katlı AVM'de 88 adet dükkan bulunan Wish İstanbul ev fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa ediliyor...

Çin’den Türkiye’ye vinç köprüsü!

Yıldırım Kule Vinç de 2022 senesinde distribütörlüğünü üstlendiği Çin merkezli Dahan Teknoloji ve 80 iş ortağı ile geçtiğimiz günlerde İstanbul Wish More Hotel'de bir araya geldi.

Röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır?

Röperli kroki bir inşaata başlamak için ruhsat başvurusunda bulunan kişilerden istenmektedir. Peki, röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır? İşte yanıtı…

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Gazze'nin yeniden imarı için 45 ülke İstanbul'da toplanacak!

Gazze'nin yeniden imarı için 45 İslam ülkesinden önemli isimler İstanbul'da toplanacak. Toplantı 24 Mart'ta İstanbul Wish Otel’de yapılacak...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Nef Sancaktepe Evleri kroki!

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe Samandıra'da inşa edilen Nef Sancaktepe projesindeki daireler için ön satışlar başladı.

Wish More, Harbiye ve Şişli’de otel açacak!

İstanbul, turizmde tarihin en zor dönemini yaşıyor. Buna rağmen kentte yeni oteller açılmaya devam ediyor. Bunlardan biri de 120 milyon TL yatırımla Bayrampaşa’da hizmete giren Wish More Hotel.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Tuzla Lokum Evler kroki!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen Lokum Evler Rezidans 722 adet daireden oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kroki bilgileri...

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki!

Sur Yapı imzası ile yükselen İlkbahar Konutları 25 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede fiyatlar 290 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki...

Wish İstanbul kroki Haberi

Wish İstanbul kroki

Dairelerin satış sürecine devam edilen Wish İstanbul ev fiyatları dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. Proje, 39 katlı 2 bloktan oluşuyor. 


Esenyurt Wish İstanbul'un sosyal donatı alanları arasında; resepsiyon, sauna, fin hamamı, türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, housekeeping odaları, oyun odası, kafe, bar, kreş yer alıyor. 


Firma bünyesinde 5 farklı ödeme planı ve 5 farklı indirim imkanı sağlanan Wish İstanbul ev fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Torium AVM'ye 2 dakika, CNR Fuar Merkezine 14 dakika uzaklıkta inşa edilen Wish İstanbul Esenyurt projesinde yüzde 30 peşinatla 36 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçirilen Wish İstanbul ev fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, Şafak İnşaat imzası taşıyor. 


Telefon: 0212 999 96 70

Merve...