15 / 05 / 2024

Wone Ligthing avize

Wone Ligthing avize

Işığın ve rengin zengin dokunuşlarını LED ile birleştiren Wone Lighting mutfaktaki karanlığı dağıtmaya geliyor. Wone Ligthing Rıvo Stage aydınlatma ile günün her saatinde mutfağınızda vakit geçirmekten keyif alacaksınız.

Karacan Avize Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacan Avize Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Karacanoğlu tarafından kuruldu.

Çamlıca Camisi’ni aydınlatacak 7 tonluk ana avize yerine takıldı!

Çamlıca Camisi’ni aydınlatacak olan 7 tonluk ana avize, 8 halatla kedi yoluna asılıp yerine takıldı. Avize, camiyi ziyaret edenlerin, başını kaldırdığında avizeyi değil, kubbeyi görecek şekilde tasarlandı...

Biev'de bayram kampanyası başlıyor!

Dünya çapında farklı tasarımcılarla oluşturulan özel koleksiyonları ve el işçiliği ile şekillendirilmiş mobilyaları ile öne çıkan Biev, “mobilya, avize ve ev tekstili” ürünlerinde alışveriş bayramı yaptırıyor.

Kayseri OSB'ye alternatif yol!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 29. Sokak ile Sakarya Mahallesi Avize Sokak arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve 3 kilometre uzunluğunda alternatif yeni bir yol açıldığını söyledi.

Wone Lighting aydınlatma alanında öncü olmayı hedefliyor!

LED aydınlatma sektöründe ki aydınlatma çalışmaları ile sektöre yön veren Wone Lighting İstanbul Light fuarı ve Yapı Fuarının sonrası Ar-Ge çalışmalarını sürdürmek adına kendi kabuğuna çekildi.

Özelsan Aydınlatma ve Avize Düzce'de mağaza açtı!

Düzce’de faaliyet gösteren Özelsan Aydınlatma ve Avize firmasının yeni Satış Mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Vali Ali Fidan “Özelsan Aydınlatma ve Avize firmasının yeni Satış Mağazasının açılışı gerçekleştiriyoruz. " dedi.

Candaş Avize yeni şubeleriyle yüzde 20 büyüme hedefliyor!

Candaş Avize, bu yıl itibarıyla hizmete açtığı Etiler ve Bahçeşehir şubeleriyle yüzde 20'lik büyüme hedefliyor. Firma geçen yıl, yüzde 15'lik büyüme ve 25 milyon liralık ciroya ulaştı.

Kayseri OSB'ye yeni yol yapılacak!

Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 29. Caddesi ile Kazım Karabekir Mahallesi Avize Sokak arasında yer alan bölgede çok amaçlı, geniş ve alternatif yeni bir yolun açılacağını söyledi.

LED'li aydınlatma ürünlerinde ekonomik ömür desteği!

Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber aydınlatma sektöründe doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgi verdi. Sektörün yanlışları sade ve net bir biçiminde açıklayan Kaan Dilber sözlerine şu şekilde devam etti:

Sokak aydınlatmasında ekonominin adı Wone Lighting!

Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizler insanları enerji tüketimi ve enerjinin verimli kullanımı konusunda düşünmeye gitti. Enerji adına verimlilik sağlamak için LED’li ürün kullanımı önemli..

Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler!

Yeni ve hızlı Ar-Ge faaliyetleri ile kısa sürede gelişen LED teknolojisi sokak ve mağaza aydınlatmalarında farklı bir bakış açısı getirdi.Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler...

Işık kirliliğini nasıl engellersiniz?

5 dakikadan sonra gözlerimiz parlak ışık karşısında olduğundan tam 30 kat daha fazla hassaslaşıyor. Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber’e göre bu kadar hassas olan biyolojik sistemimizi ışık bombardımanından nasıl koruyacağız?

Wone Lighting 2014 yılında Türkiye’yi aydınlattı!

Kanada’nın Calgary şehri sokak aydınlatmalarında enerji verimli LED armatürlere geçmek için projenin ikinci aşamasını başlatıyor. Wone Lighting firması ise Türkiye’de aydınlatma verimliliği sağlamak için kolları sıvamış durumda.

Wone Ligthing avize Haberi

Wone Ligthing avize

Işığın ve rengin zengin dokunuşlarını LED ile birleştiren Wone Lighting mutfaktaki karanlığı dağıtmaya geliyor. Wone Ligthing Rıvo Stage aydınlatma ile günün her saatinde mutfağınızda vakit geçirmekten keyif alacaksınız. Wone Lighting LED Teknolojisi ve renk tonları ile istediğiniz atmosferi mutfaklarınıza taşırken kullandığı LED ışık batları ile sektörün devleri arasında yer aldığını kanıtlanıyor. 


Mutfak aydınlatmalarında teknolojinin son devi Rıvo Stage Alüminyum Gövde, 99% Saflıkta, alüminyum reflektör, PMMA difüzör, elektrostatik toz boyası ile tüm dikkatleri üzerine...