06 / 05 / 2024

Wooler Ürün Teknik Kılavuzu 2

Wooler Ürün Teknik Kılavuzu 2

Eryap Grup tarafından 2014 yılı Şubat Ayı itibari ile sektöre sunulan Wooler Ürün Teknik Kılavuzu’nun geliştirilmiş ve ürün gamına eklediği yeni ürünler ile zenginleştirilmiş 2. baskısı tamamlandı.

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırına 704 TL indirim yaptığını duyurdu. Bu haberin ardından mikro dalga fırın almak isteyenler bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

Samsung Galaxy F54'ün teknik özellikleri gün yüzüne çıktı!

Cihazın kamera özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy F54'ün teknik özellikleri sızdırıldı ve çıkış tarihi tahmin ediliyor.

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Beko BSUF 5000 MGSI 50 lt Inox Midi Fırın kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Mini Fırın, geniş iç hacmi ve 7 farklı pişirme fonksiyonu ile ısıtma ve pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Wooler Ürün Teknik Kılavuzu 2 Haberi

Wooler Ürün Teknik Kılavuzu 2

Yalıtım ve uygulama detayları açısından sektöre bir teknik referans kaynak kitabı olan Wooler Ürün Teknik Kılavuzu’nun beklenen 2. baskısı yayınlandı. Taş yünü özelinde “ilk” kılavuz kaynak olan Wooler Ürün Teknik Kılavuzu müteahhit firmalardan mimarlık/müşavirlik firmalarına, yalıtım uygulama firmalarından mühendislik/mimarlık fakültelerinde eğitim gören öğrencilere kadar geniş segmente hitap ederek yalıtım hakkında genel bilgi ve yapının her alanına dair teknik uygulama detayları sunuyor.


İçeriği mimar, inşaat mühendisi, makine mühendisi gibi teknik uzmanlara ve sektörün uygulama alanında uzman firmalarına danışılarak Eryap Grup Teknik departmanı tarafından oluşturulmuş taş yünü kullanıcılarına kaynak niteliğinde bir el kitabı olan Wooler Ürün Teknik Kılavuzu’nda, yalıtım hakkında genel bilgi, Wooler ürün tiplerine dair detaylı açıklamalar ve bilgiler, çeşitli mimari detay çözümleri ve teknik çizimler ile birlikte “Wooler Havada Yayılan...