29 / 04 / 2024

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı ve sınıfının en iyileri arasında yer alan NV7B4420ZAK fırını görücüye çıkardı. Ürüne ilişkin tüm teknik detayları paylaşan Samsung, fırın almak isteyen herkesi bu ürünü araştırmaya davet etti.



Telefon, tablet ve bilgisayarda olduğu kadar beyaz eşyada da oldukça iddialı olan Samsung, ikili pişirme özelliğinin bulunduğu NV7B4420ZAK fırını satışa çıkardı. Hal böyle olunca, evine fırın almak isteyenler de bu fırının özelliklerini ve teknik detaylarını araştırmaya başladı.

BESPOKE TASARIM

Mutfağınıza kişisel tarzınızı yansıtan ve mevcut iç dizaynınızı tamamlayan güzel, şık ve eşsiz bir görünüm kazandırabilirsiniz: Fırın, çeşitli çağdaş renk ve kaplama opsiyonları ile beraber sunulur. Bu sayede, BESPOKE ev aletlerini birbirleriyle eşleştirerek konutunuzun görünümünü daha şık hale getirebilirsiniz.

 İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

İKİLİ PİŞİRME (DUAL COOK)

Maksimum sonuçları sağlamak amacıyla farklı yemekleri nasıl pişireceğinizi seçin. Dual Cook fırının üst ve alt bölmeleri bir yandan birbirinden bağımsızken bir yandan da beraber çalışabilir. Küçük yemekler için üst bölmeyi kullanabilir. Her iki bölmeyi beraber çalıştırarak çeşitli ayarlarda leziz yemekler hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda, daha büyük yemekler için tüm fırını çalıştırabilirsiniz.

AİR SOUS VİDE

Yemekleri fazla pişirip kurutmadan daha homojen bir biçimde pişirmek artık mümkün. Air Sous Vide özelliği tüm boşluklardaki sıcaklıkları doğru biçimde algılar. Bu sayede, sıcaklığın uzun süre aynı kalmasına imkân verir. Dolayısıyla tüm yemekler, fırının neresinde olursa olsun tümüyle pişerek çıtır, sulu ve aynı zamanda leziz hale gelir.

 İkili pişirme özellikli Samsung NV7B4420ZAK fırın kaç TL? En uygun nereden alınır?

SAMSUNG NV7B4420ZAK FIRIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Isı yayma: 1200 / 1200 W

  • Dış (GxYxD): 595 x 596 x 570 mm

  • Ağırlık (Net): 36 kg

  • Enerji Verimlilik Sınıfı: A+

SAMSUNG NV7B4420ZAK FIRIN FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.samsung.com/tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Ağustos 2023 tarihinde saat 05.12'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 27.15 Türk Lirası, Euro 29.54 Türk Lirası, altının gramı ise 1676 Türk Lirası değerindedir.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Grundig VCP 3930 şarjlı dik süpürge ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Ankastre set almak isteyenlere müjde! Simfer 3’lü ankastre sette dev indirim!


Geri Dön