19 / 05 / 2024

Workindo Rusça dil seçeneği

Workindo Rusça dil seçeneği

Türk inşaat sektörü, Rusça konuşulan ülkelere kariyer ve hizmet platformu “Bu Sitede İş Var” mottosuyla yola çıkan Workindo ile açılıyor.

Rusya'nın ticari emlak kralları belli oldu: Bakın listede hangi Türk şirketi var!

Forbes'in Rusça versiyonu, 2024 yılında yapılan "Rusya'nın ticari emlak kralları" araştırmasının merakla beklenen sonuçlarını yayınladı. Yayımlanan sonuçlara göre Enka, uzun zamandır sürdürdüğü başarısını devam ederek, bu defa listede 5. sırada yer aldı.

Türkiye'de konut fiyatları Rusların da cebini yaktı! Yüzlerce Rus konutta büyük para kaybetti!

Türkiye'de göçmen politikalarının ağırlaştırılmasının Ruslara büyük para kaybettirdi. Ülkeden gayrimenkul alan yüzlerce Rus, pahalı fiyatlar karşısında batak verdi. 

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

Türkiye’ye yaz aylarında 2 milyon 560 bin Rus turist geldi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yaz aylarında Türkiye'nin 2 milyon 560 bin Rus turisti ağırladığını paylaştı. Rus turist sayısı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 19 oranında arttı.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

Rus rublesi dolar karşısında 16 ay sonra ilk kez 95 seviyesini aştı!

Rus rublesi dolar karşısında yaklaşık yüzde 0,11 değer kaybederek, Mart 2022’den bu yana ilk kez 95 seviyesinin üzerine çıktı.

Jacques Albert Nasser kimdir? Jacques A. Nasser kaç dil biliyor?

Ford Motor Company'deki yönetim kariyeri ile tanınan ve Koç Holding yönetim kurulunda aktif görev alan Jacques A. Nasser kaç dil biliyor, evli mi, çocuğu var mı, kaç yaşında, nereli, kimdir? İşte ayrıntılar...

Rus otomobil üreticisi işçi açığını kapatmak için ‘mahkum çalıştırmayı’ planlıyor

Rusya, mahkum istihdam etmeyi konuşuyor. Rus otomotiv üreticisi Avtovaz, işçi açığını kapatmak amacıyla zorunlu çalışma cezası alan mahkumları çalıştırmayı planlıyor.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması geldi; Doğalgaz iddiasına cevap verdiler

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom'un BOTAŞ'ı devralacağına dair iddiaları yalanladı. BOTAŞ yetkilileri, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

Apple'a Rus darbesi! Aldığı ceza dudak uçuklattı

Rusya'nın rekabet düzenleyicisi, geliştiricileri  App  Store ödeme sistemini kullanmaya zorlamasının şirketin hakim  konumunu kötüye kullanmak olduğunu söyleyerek Apple'a para cezası verdi. 1,2 milyar ruble (17,4 milyon dolar) ödeyecek.

Rus Televizyonunda dikkat çeken Türkiye açıklaması! "Deney yaptık" ve "dost ülke" vurgusu

Rusya, Ruble ile doğal gaz satışının ardından Türkiye'ye Ruble ile tahıl sattığını duyurdu. Rus Televizyonuna konuşan Başbakan Yardımcısı Viktoriya Abramçenko, bunun bir deney olduğunu kaydetti.

Workindo Rusça dil seçeneği Haberi

Workindo Rusça dil seçeneği

“Bu Sitede İş Var” mottosuyla yola çıkan Workindocom, hayata geçireceği yeni yatırımlarla global pazarlara açılırken, sitenin Rusça dil seçeneği de yayına girdi. 

Firma, yurtdışı büyüme stratejisi doğrultusunda Rusya ve Rusça konuşan ülkelerdeki inşaat sektöründe, insan kaynakları ve hizmet alım-satımda çözümler sunmayı planlıyor. Rusya ve Türki Cumhuriyetler’deki inşaat personelleri, firmalar, taşeronlar Workindocom üzerinden kendi dillerinde iş başvurusu yapıp projelere teklif sunabilecek.

Bu coğrafyada öncelikli hedeflerinin Rusya ve Özbekistan olduğunu dile getiren Workindocom CEO’su Erhan Kocabaş, “Yaptığımız yatırımlar ve global büyüme stratejisiyle pandemiye rağmen yurtdışı pazarlara açılma hedeflerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Rusya ve Türki Cumhuriyetler inşaat konusunda avantajlı pazarlar ve buralarda sektöre insan kaynağı sağlama, ticaret yapma açısından büyük katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Ayrıca Türkiye’nin de sektörel anlamda bu pazarlara erişim sağlamasına katkı sağlayacak...