02 / 05 / 2024

World Architecture Community ödülü

World Architecture Community ödülü

Iglo Architects’in tasarladığı ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, mimarlık ve iç mimarlık dünyasının nitelikli uluslararası dijital mecralarından biri olan World Architecture Community’nin ödülünü kazandı…

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Boytorun Architects’e Mercedes Benz Vadi İstanbul projesiyle birincilik!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesi, The Architecture Community tarafından organize edilen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülüne layık görüldü...

International Architecture Awards'tan Mercedes Benz Vadi İstanbul projesine birincilik ödülü!

Boytorun Architects tarafından tasarlanan “Mercedes Benz Vadi İstanbul” projesi, The Architecture Community tarafından düzenlenen International Architecture Awards’ta “ticari” kategoride birincilik ödülünü kazandı.

Elips Tasarım Mimarlık'a International Architecture Awards'tan Dört Ödül!

The Architecture Community tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen International Architecture Awards'tan Elips Tasarım Mimarlık'a dört ödül verildi. 

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Işık ve Frıedrıch  Kolbıtz ortaklığında kuruldu. 

Sunset İncek’e World Architecture Community ödülü!

Ülkealan Yapı imzası ile İncek’te hayata geçirilen Sunset İncek projesi dünyanın önde gelen mimari tasarım ödüllerinden "World Architecture Community" tarafından düzenlenen yarışmada "Designed" dalında ödül kazandı...

AKM projesine iki kıtadan iki ödül!

Bu hafta başında World Architecture Festival - WAFX 2018’de “Kültürel Kimlik” dalında ödül kazanan Atatürk Kültür Merkezi projesi, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 15. kez katıldığı Cityscape Global Ödülleri'nde de büyük ödüle layık görüldü.

Avend Beytepe ve Akyarlar Villaları projelerine WA Awards’tan ödül!

AS Architects ve Gökhan Aksoy Architects tarafından tasarlanan ‘Avend Beytepe’ ve ‘Akyarlar Villaları’ projeleri World Architecture Community tarafından verilen ödüllerde, 28. proje döngüsünde ödüle layık görüldü.

Motto Mimarlık’a World Architecture Community Awards’dan  2 ödül!

Motto Mimarlık tarafından tasarlanan “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlük Ek Binası” projesine iki ödül birden verildi. 

Aurum Ofis Binası WAF Awards’da finalist oldu!

Boytorun Architects tarafından İstanbul Bağcılar’da tasarladığı “Aurum Ofis Binası” World Architecture Festival (WAF) Awards’da finale kalma şansını yakaladı.

Adres Yalıkavak'a WA Awards ödülü!

World Architecture Community tarafından düzenlenen WA Awards 25. Döngü sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı.

Taksim AKM'nin yeni proje detayı belli oldu!

Adrian Smith&Gordon Gill Architecture’ın Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin yerine yaptığı ‘İstanbul Kültür Merkezi’ adlı proje, World Architecture News’ın düzenlediği WAN Ödülleri’nde birinci seçildi.

World Architecture Community ödülü Haberi

World Architecture Community ödülü

Iglo Architects’in tasarladığı ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, mimarlık ve iç mimarlık dünyasının nitelikli uluslararası dijital mecralarından biri olan World Architecture Community’nin ödülünü kazandı…


Birbirinden farklı ölçeklerde ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projelere imza atan Iglo Architects’in tasarladığı ICI Fabrika ve Yönetim Binası projesi, tüm dünyadan uluslararası mimari ve iç mimari projelerin yer aldığı prestijli paylaşım portali World Architecture Community’nin 19. proje döngüsünde kazanan projeler arasında yer aldı. ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi geçtiğimiz sene Dünya Mimarlık Festivali’nde “Ofis Projeleri” kategorisinde finale kalırken, Sign of the City gayrimenkul ödüllerinde de “Devam Eden Projeler” kategorisinde “En İyi Endüstri Yapısı” ödülüne layık görülmüştü.


Süha Özkan’ın kurucusu olduğu World Architecture Community tarafından verilen ödüllerde, kazanan her proje için Süha Özkan imzalı bir...