29 / 04 / 2024

World Tourism Forum ne zaman 2015

World Tourism Forum ne zaman 2015

World Tourism Forum, dünya turizmine yön veren liderleri bugün İstanbul'da bir araya getiriyor. Avrupa, Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Körfez'den katılımcıların yer alacağı buluşmada, sektörün geleceği masaya yatırılacak.

E-Ticaretin Yeni Yüzyılı için İstanbul'da buluşuluyor! 6-7-8 Haziran tarihi kaçırma!

Dünya E-Ticaret Forumu olarak adlandırılan WORLD ECOMMERCE FORUM, e-ticaret dünyasının devlerini bir kez daha bir araya getirmeye hazırlanıyor! Bu özel  etkinlikte, 41 ülkeden 100 binden fazla ziyaretçiyi ağırlanacak.

Tesla, Türkiye pazarına girişini çekilişle kutluyor!

Tesla, yakın zamanda Türkiye pazarına giriş yaparak adından söz ettirmeye başladı. Bu gelişmenin ardından, WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'da düzenlenecek bir çekilişle bir kişiye Tesla Model Y hediye edilecek.

Utopia World Hotel için satın alma opsiyonlu kiralama sözleşmesi imzalandı!

Utopya Turizm İnşaat, Utopia World Hotel için ATG Anex Tourism Group'un ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile 4 Aralık 2018 tarihinde Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi imzaladı..

World Tourism Forum 4-6 Şubat'ta İstanbul'da!

Her yıl Davos kasabasında yapılan World Economic Forum, ekonomi konusunda en önemli vizyon belirleme merkezlerinden biri. Bulut Bağcı, bu forumu model alarak planladığı World Tourism Forum ile İstanbul'u turizmin merkezi haline getirebilir.

World Tourism Forum 4 Şubatta başlayacak!

Dünya turizmine yön veren liderler, World Tourism Forum kapsamında 4-6 Şubat tarihlerinde ikinci kez İstanbul'da bir araya gelecek.

Muğla Clup Alla Turca en iyi aile oteli ödülünü aldı!

Dünya turizmine yön veren liderleri ağırlayan World Tourism Forum, Dünya Turizm Ödülleri'ne İstanbul'da ev sahipliği yaptı. World Tourism Forum Uluslararası değerlendirme komitesi tarafından 36 kategoride Dünya Turizm Ödülleri'nin dağıtıldı.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

Dünyanın en iyi otel grubu Marriott Hotels oldu!

World Tourism Forum kapsamında verilen Dünya Turizm Ödülleri sahiplerini buldu. Düzenlenen törende, Doğuş Turizm en iyi yatırım grubu, THY en iyi havayolu şirketi, Coral Travel en iyi tur operatörü, Sheraton Bursa en yeşil otel seçildi..

Türkiye sağlık turizminde ilk 10 ülke arasında!

Dünya turizmine yön veren liderler, 24 ve STAR’ın sponsor olduğu World Tourism Forum (Dünya Turizm Forumu) kapsamında İstanbul’da bir araya gelerek sektörü masaya yatırdı.

Dünya turizm liderleri World Tourism Forum İstanbul'da buluştu!

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, sağlık turizminin, "termal sağlık turizmi", "medikal turizm", "yaşlı bakımıyla ilgili merkezlerin koordinasyonu" olmak üzere 3 noktada birleştiğini belirtti.

Turizmin liderleri World Tourism Forum'da buluşacak!

World Tourism Forum, dünya turizmine yön veren liderleri bugün İstanbul'da bir araya getiriyor. Avrupa, Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Körfez'den katılımcıların yer alacağı buluşmada, sektörün geleceği masaya yatırılacak.

World Tourism Forum 30 Nisan'da gerçekleşecek!

Dünya turizmine yön veren liderleri bir araya getirecek "World Tourism Forum", 30 Nisan'da ShangriLa Bosphorus Otel'de düzenlenecek.

World Tourism Forum 30 Nisan'da yapılacak!

Dünya turizmine yön veren liderleri bir araya getirecek World Tourism Forum, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle 30 Nisan'da Shangri-La Bosphorus Otel'de düzenlenecek.

World Tourism Forum ne zaman 2015 Haberi

World Tourism Forum ne zaman 2015
World Tourism Forum, dünya turizmine yön veren liderleri bugün İstanbul'da bir araya getiriyor. Avrupa, Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Körfez'den katılımcıların yer alacağı buluşmada, sektörün geleceği masaya yatırılacak. World Tourism Forum Başkanı Bulut Bağcı, organizasyonun ilk kez Türkiye'de düzenleneceğini söyledi. Bağcı, "İstanbul'da alınacak kararların ardından ekimde Moskova, aralıkta da Katar Doha'da forumun diğer ayakları yapılacak"...