01 / 05 / 2024

World Wıde iletişim

World Wıde iletişim

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

İstanbul depreminde iletişim kesilir mi? GSM şirketlerinden İstanbul depremi açıklaması: 'Biz o işin altından kalkmayız'

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu geçtiğimiz günlerde toplant. Komisyona, GSM şirketlerinin yetkilileri de katılım gösterdi. Gündemde olası İstanbul depreminde kesinti yaşanıp yaşanmayacağı konuşuldu. Peki İstanbul depreminde de iletişim kesilir mi?

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

W Roof Kurtköy iletişim bilgileri!

Toplam 206 konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. W Roof Kurtköy iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 532 09 99 olarak belirlendi.

Niğde Asude Evleri iletişim!

Niğde 'de inşa edilen Asude Evleri 10 katlı 2 blok olmak üzere toplam 80 daireden oluşuyor. Niğde Asude Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim!

Oto World Asya projesinde 365 adet galeri bulunuyor. Projede kiralamalar ve satışlar devam ediyor. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim numarası 0216 392 22 22...

Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri!

Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre,E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu imzası taşıyor. Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Pendik Oto World Asya satış ofisi iletişim!

Pendik Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kiralık ve satılık dükkanlardan meydana gelen proje 170 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri!

Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen projede kiralık dairelerin fiyatları 4 bin liradan başlıyor.

Pendik Oto World Asya projesi iletişim!

Has Şirketler Grubu imzası ile inşa edilen Oto World Asya 'da teslimler 2015 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Pendik Oto World Asya projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya satış ofisi iletişim!

Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 365 adet galeriden meydana gelen proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Oto World Asya Kurtköy iletişim!

Oto World Asya 'da dükkanlar 4 bin liradan başlayan fiyatlarla kiralanabiliyor. Proje Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre mesafede yükseliyor. İşte Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri...

Kurtköy Oto World Asya iletişim!

Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer alıyor. 170 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Oto World Asya projesi 365 adet galeriden meydana geliyor...

World Wıde iletişim Haberi

World Wıde iletişim

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Gohar Ali Faiz tarafından kuruldu.

World Wıde Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi konusu:

EMLAK a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her...