16 / 05 / 2024

WOW Hotel dubai

WOW Hotel dubai

 Orta Doğu’nun en büyük 25 teknik müteahhitlik firması arasında yer alan AE Arma-Elektropanç, bölgedeki prestijli projelerine bir yenisini daha ekliyor. 

Wish More Hotel İstanbul ikinci otelini açıyor!

Dubai'deki Arabian Travel Market Dubai 2019 Uluslarası Turizm Fuarı'na katılan Wish More Hotel İstanbul ikinci otelinin açılışını duyurdu.

Gevora Hotel 356 metrelik uzunluğu ile rekor kırdı!

356 metre uzunluğu ile dünyanın en uzun oteli bugün Dubai'de açılacak. Dubai’nin merkez caddesi Sheikh Zayed Road üzerinde inşa edilen Gevora Hotel, dünyadaki en uzun otel olma özelliğine sahip...

MÜSİAD Vizyoner’17 düzenlendi!

Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi bugün İstanbul Wow Hotel’de iş adamları, sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da  katılımıyla gerçekleşti. 

Dubai, 600 proje için Contract Hotel Expo’ya geliyor!

Bursa’nın ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez düzenlenecek Contract Hotel (COHO) Expo Fuarı’na ilgi büyük. 11 -14 Kasım tarihlerinde yapılacak fuar için 150 firma kayıt yaptırdı.

FRHI, Mekke’deki 3 yeni otelini İstanbul’da tanıtacak!

FRHI grubunun Mekke’deki 3 büyük oteli Mekke Clock Royal Tower, Raffles Mekke Palace ve Swissotel Mekke, İstanbul’da 17 Ekim’de WOW Hotel’de düzenlenecek bir toplantıyla turizm sektörüyle hac tur operatörlerinin önde gelen temsilcilerine tanıtılacak.

Bvlgari'nin Dubai'deki otelinin mobilyaları Antalya'dan!

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelinin mobilyalarını yapacak. Otel 2017'de hizmete açılacak.

Dubai Bvlgari Hotel'in iç dekarasyonu Türk imzası taşıyacak!

Antalya'da 1996 yılında kurulan, Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Dubai başta olmak üzere birçok ülkede önemli projelere imza atan Antalya firması AHK Woldwide, Dubai'de 2017'de hizmete girecek Bvlgari Hotel&Resort'ün iç dekorasyonunu yapacak.

ERSA Mobilya, Hotel Show Dubai'de ilgi odağı oldu!

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Hotel Show Dubai” fuarında, tekstil ürünlerinden, mimariye; tesisattan, mobilyaya kadar otel ekipmanı sağlayan katılımcılar, Türk firmalara büyük ilgi gösterdi.

Dubai Emiri El Maktum Bodrum Golden Savoy Oteli'ni işletecek!

Dubai Emiri El Maktum'un şirketi Jumeirah, Bodrum'da otel işletecek. Altın kubbeli oteldeki bir villanın günlük bedeli 196 bin TL. Jumeirah Bodrum Palace Hotel olarak işletilecek tesis, 1 Mayıs'ta kapılarını açacak.

MNG Blue Boutique’in rezidans hizmetlerini Wow İstanbul Hotel üstlendi!

MNG Holding’in Atakent’te inşa ettiği MNG Blue Boutique’te teslimler haziran ayının sonunda başlıyor. Bölgenin en çok dikkat çeken projeleri arasında yer alan MNG Blue Boutique’in rezidans hizmetlerini ise Wow İstanbul Hotel sunacak.

MARİFED İnşaat Sektörü Buluşması 29 Eylül'de WOW Hotel'de!

MARİFED İş Geliştirme Platformu İnşaat Sektör Buluşması, 29 Eylül Cumartesi günü İstanbul'da WOW Hotel & Convention Center'da düzenlenecek

World Discus Hotel, Dubai'de 10 metre derinliğe inşa edilecek!

Dubai'nin çılgın projeleri bitmiyor. Dünyanın en yüksek binası olan Burj Halifa'dan sonra Dubai bu kez de denizin altına otel inşa ediyor. Otelin 21 odası denizin tam 10 metre derininde

Royal Garden Residence Yönetim Kurulu Başkanı Resul Yılmaz'a plaket!

Resul Yılmaz, Wow Hotel'de düzenlenen Rizeliler gecesinde plaket aldı!

WOW Hotel dubai Haberi

WOW Hotel dubai

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firmaları arasında yer alan AE Arma-Elektropanç, Dubai’nin en gözde bölgelerinden biri olan Business Bay’de hayata geçirilecek olan WOW Hotel and Hotel Apartments’ın teknik müteahhitliğini üstlendi.

80 katlı ve yeşil bina olarak yükselecek olan proje tamamlandığında bölgedeki en prestijli ve büyük Türk otellerinden biri olacak. 

Ayrıca otel, 336 metre yüksekliğiyle BAE’nin en yüksek binaları arasında yer alacak.  52 milyon dolar kontrat bedeliyle Ekim 2017’de başlayan projenin Aralık 2019’da tamamlanması hedefleniyor. 

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre; Dubai’nin gözde bölgelerinden biri olan Business Bay’de inşa edilecek olan WOW Hotel and Hotel Apartments’ın tüm elektromekanik taahhüt işlerini AE...